Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πώς ανακοίνωσε η Καινούργιου στον αέρα του OPEN την είδηση για το τέλος της συνεργασίας του καναλιού με τον Μένιο Φουρθιώτη;

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν από το OPEN καθώς έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του σταθμού και το κανάλι ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους. 

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν από το OPEN καθώς έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του σταθμού και το κανάλι ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους. 

Η είδηση μεταδόθηκε και από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» που έπαιζε εκείνη τη στιγμή στο OPEN:

«Όπως σας είπε πριν το διαφημιστικό διάλειμμα, έχουμε μια τηλεοπτική είδηση – βόμβα. Αφορά στο κανάλι μας το OPEN. Και επειδή θέλουμε να τα μοιραζόμαστε όλα μαζί σας, θα σας τα μεταφέρουμε αυτή τη στιγμή μιας και βγήκε και επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ότι επίσημα ανακοινώνεται η λήξη της συνεργασίας με τον Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή Αποκαλυπτικά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Αγάθη και τη Βαλεντίνη Ράντη να προσθέτουν:

«Το κανάλι ενημέρωσε τον παρουσιαστή τον Απρίλιο ότι δεν θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του, καθώς έληγε το συμβόλαιο του τον Ιούλιο. Ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε στα δικαστήρια και έκανε ασφαλιστικά μέτρα και το δικαστήριο εξέδωσε μια προσωρινή διαταγή μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα. Σήμερα λοιπόν έχουμε την οριστική απόφαση. Δικαιώνει το OPEN και λήγει και επίσημα η συνεργασία του παρουσιαστή με το κανάλι. Αμέσως λοιπόν βγαίνει μια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι που αναφέρει συγκεκριμένα: «Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Να πούμε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν στο Epsilon και όχι στο OPEN από το 2013», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Send this to a friend