• Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου
  • 20:00

Αθήνα

25 oC

ελαφρές νεφώσεις

Power of Love: Αγριος καβγάς με ατάκες δηλητήριο στο gala -«Μας είπε ότι πήρε τέσσερις γκόμενες…»

Μια φράση ήταν αρκετή να βάλει «φωτιά» στο gala του Power of Love δια στόματος του Γιάννη Μυλωνόπουλου.

Μια φράση ήταν αρκετή να βάλει «φωτιά» στο gala του Power of Love δια στόματος του Γιάννη Μυλωνόπουλου.

Ειδικότερα, ο παίκτης ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Bill Σαντρία ότι «μέσα στο βανάκι μας είπε ότι πήρε τέσσερις γκόμενες και βγήκε εκεί». Αποτέλεσμα ήταν ο Bill να εκραγεί και απάντησε αμέσως, ανεβάζοντας τους τόνους επικίνδυνα.

«Θίχτηκα. Η Κατερίνα ήταν με τον Παύλο κι εγώ έκανα ότι ήθελα στη έξω ζωή μου. Έχεις τάξει στην Άννα; Εγώ δεν έταξα κάτι, δεν κορόιδεψα κάποιον. Άντε τώρα, ήρθες να παίξεις μαζί μας εσύ; Να μας πουλήσεις τρέλα; Μας πουλάς τρέλα; Την Άννα προστατεύω που είναι φίλη μου. Της τα είχα πει από τότε. Άντε… Γελάει ο κόσμος μαζί σου», σημείωσε ο Bill.

«Ότι θες κάνεις στη ζωή σου κι εγώ κάνω ότι θέλω. Δεν βγήκα να σε κατακρίνω. Δεν έχω τάξει τίποτα σε κανέναν. Δεν ήρθα να παίξω καθόλου μαζί σου, εσύ ήρθες να κρίνεις την προσωπική μου ζωή. Τι σε έχω βάλει; Τελάλη στη ζωή μου σε έχω βάλει; Πέφτω επίπεδο, σκοτώνομαι εγκεφαλικά. Ο κόσμος πραγματικά γελάει μαζί μου με την επιλογή που έχω κάνει», τόνισε  ο Γιάννης Μυλωνόπουλος.

«Πραγματικά, είστε πάρα πολύ αστείοι», είπε αντιφώνησε η Μαρία Μπακοδήμου δείχνοντας τον θαυμασμό για όσα εκτυλίσσονταν μπροστά της.

 

Send this to a friend