Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Ράλλη - Μαυρίδης: Η απόσταση έφερε τα πρώτα «σύννεφα» στην σχέση τους

Τα πρώτα προβλήματα στην σχέση τους, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τα πρώτα προβλήματα στην σχέση τους, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τα προβλήματα στην σχέση τους, έχουν να κάνουν με την απόσταση, καθώς ο ένας μένει στην Αθήνα και ο άλλος στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Real News, μπορεί τους πρώτους μήνες η απόσταση να μην αποτέλεσε εμπόδιο, όμως πλέον φαίνεται πως έχει «εισβάλλει» στη σχέση τους. Είναι ψυχοφθόρος παράγοντας και πλέον το γνωρίζουν καλά και οι δύο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλατό του ΑΝΤ1, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης προσήλθε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη. Και η συνάντηση αυτή ήταν αρκετή για να αντιληφθούν ότι υπάρχει χημεία. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Γρήγορα και οι δυο τους παραδέχθηκαν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους ποστάροντας κοινές φωτό τους από τις αποδράσεις τους.


Εκείνη λάμπει από ευτυχία κάθε φορά που μιλάει για τον σύντροφό της, ενώ εκείνος την προσέχει σαν τα μάτια του. Όμως, η απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη φέρεται να έφερε και τα πρώτα σύννεφα.

Βέβαια, εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά πιστεύουν πως Ράλλη και Μαυρίδης θα βρουν τον τρόπο να κρατήσουν την φλόγα του έρωτά τους ζωντανή, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που θα βρεθούν στον δρόμο τους και να απολαύσουν την ευτυχία τους ανενόχλητοι.

Send this to a friend