Αθήνα

32 oC

αίθριος καιρός

Ραντεβού στο ΑΤ Κηφισιάς για Μενεγάκη, Λάτσιο και Πανταζόπουλο- Τι συνέβη

Συνάντηση για… τρεις είχαν πριν από λίγες ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και ο Γιάννης Λάτσιος.

Συνάντηση για… τρεις είχαν πριν από λίγες ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και ο Γιάννης Λάτσιος.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επισκέφτηκε το προηγούμενο Σάββατο μαζί με τις κόρες της, το τμήμα τουριστικής αστυνομίας της Κηφισιάς για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες ανανέωσης των διαβατηρίων τους.

Η παρουσιάστρια επιλέγει παραδοσιακά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για ταξίδι οικογενειακώς εκτός Ελλάδος, κατά προτίμηση σε χώρες με ζεστό κλίμα. Έτσι χρειάζεται να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μέρος του οποίου είναι και η επικαιροποίηση των ταξιδιωτικών εγγράφων, κάρι που έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, λίγο πριν από τις γιορτές. Για το λόγο αυτό, χρειάστηκε να μεταβεί στο τμήμα με την 13χρονη Λάουρα, την 10χρονη Βαλέρια και την 4χρονη Μαρίνα, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΟΚ!», ανανέωσαν τα διαβατήριά τους. Μαζί τους ήταν και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Λίγο αργότερα κατέφθασε στο τμήμα και ο Γιάννης Λάτσιος, η συγκατάθεση του οποίου χρειαζόταν για τα διαβατήρια της Λάουρας και της Βαλέριας, καθώς και του 16χρονου Άγγελου, τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει με την Ελένη Μενεγάκη. Τώρα είναι πλέον όλα έτοιμα και η Ελένη Μενεγάκη ήδη σκέφτεται την οικογενειακή απόδρασή σε μέρη τροπικά κατά την περίοδο των γιορτών.

Send this to a friend