LIFESTYLE
“Μου ήταν τόσο ξεκάθαρο αυτό ενώ πριν ήμουν λίγο πιο… ντουγρού, φύγαμε κι ό,τι γίνει, έγινε” εξομολογήθηκε ο Rous.
Μια αναδρομή στην μουσική του διαδρομή έκανε ο Rous, το πρωινό της Παρασκευής, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για την μεγάλη του επιτυχία «Εξαιρέσεις», την απήχηση που αυτή είχε στο κοινό αλλά και το κομμάτι της πατρότητας.
Ειδικότερα, ο Rous σημείωσε χαρακτηριστικά πως » είχα πάντα την αίσθηση, από την περίοδο κιόλας που ήταν demo το τραγούδι «Εξαιρέσεις», ότι κάτι θα γίνει. Δεν φανταζόμουν ακριβώς τι θα γίνει αλλά φαινόταν ότι το τραγούδι είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των ακροατών και από το ίντερνετ δημιουργούσε φανατικούς θαυμαστές χωρίς μα με ξέρει βέβαια κανένας ακόμα».
«Μιλάμε για τέσσερα ακόρντα που επαναλαμβάνονται από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Ακόμα και η γέφυρα που έχει το κομμάτι είναι τέσσερα ακόρντα, τα ίδια ακόρντα είναι. Νομίζω ότι η απλότητα κέρδισε το κοινό και δεν έχει να κάνει ότι σου μένει, επειδή είναι τέσσερα ακόρντα μόνο, αλλά έχει να κάνει και με την διάθεση. Είναι μια κόντρα της μουσικής με τον στίχο».
«Από τη στιγμή που η πατρότητα σε αλλάζει σαν άνθρωπο, θα σε επηρεάσει και σε άλλες πτυχές. Θα σε επηρεάσει και στη δουλειά σου και στη συμπεριφορά σου και στον εσωτερικό σου κόσμο. Αυτό που κατάλαβα σίγουρα ήταν ότι συνειδητοποίησα πολύ πιο έντονα πως υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μπορώ να αντέξω και άλλα που δεν μπορώ. Μου ήταν δηλαδή τόσο ξεκάθαρο αυτό ενώ πριν ήμουν λίγο πιο… ντουγρού, φύγαμε κι ό,τι γίνει, έγινε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Rous στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.
<>
Πηγή: zappit.gr
Ροή Ειδήσεων
18/01/2025 | 09:10
WSJ: Επιχείρηση-σκούπα για παράτυπους μετανάστες στο Σικάγο από την επομένη της ορκωμοσίας Τραμπ
18/01/2025 | 09:09
Αυτόφωρα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες με απόφαση της προέδρου του Αρείου Πάγου
18/01/2025 | 09:00
Φωτεινή Μπαξεβάνη για Αρχελάου 5: «Είναι στενάχωρο για τους ηθοποιούς το πρόωρο τέλος»
18/01/2025 | 08:45
Μέτρα αποτροπής δημοσίων εκδηλώσεων χαράς για την αναμενόμενη αποφυλάκιση Παλαιστινίων λαμβάνει το Ισραήλ
18/01/2025 | 08:40
Εκεχειρία στη Γάζα: Τα βήματα της συμφωνίας – Το σχέδιο απελευθέρωσης των ομήρων, τι θα ισχύσει με την ανθρωπιστική βοήθεια
18/01/2025 | 08:30
Καιρός: Ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, νέες βροχές την Δευτέρα από τα δυτικά – Αναλυτική πρόγνωση
18/01/2025 | 08:10
Κρίσεις Αστυνομικών Διευθυντών Ελληνικής Αστυνομίας – Ποιοι προάγονται σε βαθμό Ταξιάρχου
18/01/2025 | 08:00
Αθανασίου για Φιλιππίδη: Μπορεί να μην δούλευα στο μέλλον μαζί του, όπως δεν θα δούλευα και πριν
18/01/2025 | 07:00
Σε εξέλιξη οι έρευνες για την 41χρονη που εντοπίστηκε νεκρή κάτω από γέφυρα στην Αρχαία Κόρινθο
17/01/2025 | 23:59
Γιώργος Λιάγκας σε Περικλή Κονδυλάτο: «Υιοθετείς τα ψέματα του εν δυνάμει αρχηγού σου»
17/01/2025 | 23:30
Τραγωδία στα Τέμπη: Απορρίφθηκε το αίτημα συγγενή θύματος για αναβάθμιση του κατηγορητηρίου σε βάρος στελεχών της Hellenic Train
17/01/2025 | 08:38
Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ για Πέτρο Λαγούτη: «Νόμιζα ότι είναι εκνευριστικό να έχεις σχέση με ηθοποιό»
17/01/2025 | 09:44
Τσιμτσιλή για Καινούργιου: «Δήθεν θέλεις να έχεις οπτική επαφή αλλά επί της ουσίας θέλεις να δεις τι παίζει»
17/01/2025 | 11:39
Μαρία Αναστασοπούλου: «Αν κάποιος μας βλέπει φέτος, θα πάρει την απάντηση αν είμαι χαρούμενη ή όχι»
17/01/2025 | 11:42