Αθήνα

24 oC

αραιές νεφώσεις

Ροζ σκάνδαλο για μέλος των Spice Girls: Έκανε τρίο με διάσημες σταρ και ο πρώην της την απειλεί με sex tape

Τα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls είχαν απασχολήσει κατά καιρούς τα μέσα μαζικές ενημέρωσης με τα καμώματά τους.

Τα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls είχαν απασχολήσει κατά καιρούς τα μέσα μαζικές ενημέρωσης με τα καμώματά τους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ενός πρώην μέλους του συγκροτήματος, της Μέλανι, ο πρώην καλός της είχε προχωρημένα ερωτικά γούστα και φρόντισε από τις ερωτικές τους στιγμές να κρατά τα πειστήρια απειλώντας την τώρα ότι θα τα φέρει στο φως.

Ο καλός της Στίβεν βιντεοσκοπούσε τα όργια με την ίδια τη Μέλανι να μην είχε δώσει την τυπική συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα να κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για σωματική βία, ζητώντας παράλληλα περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Στο βιβλίο της λοιπόν της Μέλανι με τίτλο «Brutally Honest», που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια μοιράζεται τα συναισθήματά της όταν ξύπνησε ζαλισμένη ένα πρωί, αφού είχε βιντεοσκοπηθεί παρά τη θέλησή της.

«...έβλεπα όταν ξύπνησα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα, και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά», εκμυστηρεύεται στο βιβλίο, όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε και τη στιγμή που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Για την ιστορία, Μελ και Μπελαφόντε ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2007, ενώ στα 10 χρόνια που ακολούθησαν, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 20 διάσημες γυναίκες συμμετείχαν σε ερωτικό τρίγωνο μαζί τους.

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που οι φήμες φουντώνουν για την επανένωση του συγκροτήματος 10 χρόνια μετά τη διάλυση.

Send this to a friend