Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Άκης Σακελλαρίου: «Όταν έφτασα στο νοσοκομείο το ένα πνευμόνι ήταν νεκρό και το βακτήριο είχε χτυπήσει και στον εγκέφαλο»

Την περιπέτεια του και τη μάχη που έδωσε για τη ζωή του περιέγραψε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μαζί σου», ο Άκης Σακελλαρίου και εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου την διαδρομή που διένυσε μέχρι να βγει νμικητής, όταν προσβλήθηκε από το βακτήριο της legionella (Νόσος των Λεγεωνάριων).

«Όταν έφτασα στο νοσοκομείο το ένα πνευμόνι ήταν νεκρό και είχε χτυπήσει και στον εγκέφαλο. Την τελευταία εβδομάδα πριν μπω στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Στην Πάτρα ήρθε γιατρός και με συνόδευσε στη σκηνή. Εκεί είχα 40 πυρετό. Την επόμενη ημέρα πήγα με το γιατρό σε ένα βιοδαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα, είδαν τα αποτελέσματα, έρχομαι με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην Αθήνα… Όταν ο γιατρός είδε τις εξετάσεις, μου λέει μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε συγκινημένος ο γνωστός ηθοποιός.

«Εμείς οι άνθρωποι που έχουμε προβολή πρέπει να έχουμε υπόψιν πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από την προσωπική μας επιτυχία και σαφέστατα να κοιτάμε περισσότερο τον εαυτό μας, τους αγαπημένους φίλους και αυτούς που μας αγκαλιάζουν» συμπλήρωσε ο Άκης Σακελλαρίου.

Send this to a friend