• Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου
  • 12:30

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σερβετάς: «Βίωσα το σεισμό του 1978 και σας νοιώθω- Από τότε είναι θρονιασμένος ο φόβος στην ψυχή μου και δε φεύγει με τίποτα»

Ο μεγάλος σεισμός των 5,1 Ρίχτερ που «χτύπησε» την Αθήνα αναστάτωσε τους κατοίκους του λεκανοπεδίου και όχι μόνο.

Ο μεγάλος σεισμός των 5,1 Ρίχτερ που «χτύπησε» την Αθήνα αναστάτωσε τους κατοίκους του λεκανοπεδίου και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Σερβετάς, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δείξει την συμπαράστασή του στον κόσμο, κάνοντας αναφορά στον σεισμό του 1978 που είχε ζήσει ο ίδιος.

«Βίωσα το σεισμό του 1978 και σας νοιώθω. Από τότε είναι θρονιασμένος ο φόβος στην ψυχή μου και δε φεύγει με τίποτα. Το κλειδί είναι ψυχραιμία. Γεροί να είμαστε να λέμε τις ιστορίες σεισμών ο ένας στον άλλο και να ξεχνιόμαστε. ΥΓ.: όχι δεν έγινε σεισμός γιατί σταμάτησα για καλοκαίρι τις εκπομπές στον Imagine897. Ψυχραιμία, θα περάσει και αυτό», έγραψε ο Γιάννης Σερβετάς.

Δείτε την ανάρτησή του εδώ Γιάννη Σερβετά:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Βίωσα το σεισμό του 1978 και σας νοιώθω. Από τότε είναι θρονιασμένος ο φόβος στην ψυχή μου και δε φεύγει με τίποτα. Το κλειδί είναι η ψυχραιμία. Γεροί να είμαστε να λέμε τις ιστορίες σεισμών ο ένας στον άλλο και να ξεχνιώμαστε. ΥΓ.: όχι δεν έγινε σεισμός γιατί σταμάτησα για καλοκαίρι τις εκπομπές στον Imagine897 #seismos #seismos_athina #ψυχραιμία #θα_περασει_και_αυτό

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Servetas Giannis (@servetasgiannis) στις

Send this to a friend