• Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου
  • 23:00

Αθήνα

22 oC

αίθριος καιρός

Σία Κοσιώνη - Τατιάνα Στεφανίδου: Στον ίδιο χώρο... με το ίδιο φόρεμα (ΦΩΤΟ)

Τον χειρότερο… εφιάλτη κάθε γυναίκας έζησαν η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου, στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Τον χειρότερο… εφιάλτη κάθε γυναίκας έζησαν η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου, στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρισκόταν από νωρίς στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, όχι όμως και η Σία Κοσιώνη η οποία εκείνη την ώρα παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Ήταν αναμενόμενο ότι θα καθυστερήσει να εμφανιστεί στην όμορφη βραδιά και όλοι την περίμεναν με ανυπομονησία.

Μεγάλη ήταν η έκπληξη των φωτογράφων όταν διαπίστωσαν πως οι δύο κυρίες φορούσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα το οποίο ομολογουμένως δεν περνάει απαρατήρητο.

Και οι δύο κυρίες φορούσαν εντελώς διαφορετικά αξεσουάρ για να σπάσουν την... μονοτονία. Η μεν Τατιάνα Στεφανίδου φορούσε nude γόβες που ταίριαζαν απόλυτα με το χρώμα του φορέματος, η δε Σία Κοσιώνη επέλεξε καφέ -πιο σκούρα- mules και ανάλογου χρωματισμού τσαντάκι.

Πάντως, καμία από τις δύο δεν έδειξε ούτε στιγμή να νιώθει άβολα, ποζάροντας με χάρη μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Όμως, ποια το φόρεσε καλύτερα;

Send this to a friend