Αθήνα

24 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Η συγγνώμη του Μάριου για το «κ@@λο τον τόσον» που είπε για τη Λάουρα & τα ακραία σχόλιά του για τους μετανάστες!

Η συγγνώμη του Μάριου για το «κ@@λο τον τόσον» που είπε για τη Λάουρα & τα ακραία σχόλιά του για τους μετανάστες!

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο δεύτερος νικητής του Survivor, πήγε καλεσμένος σήμερα στο Survivor Πανόραμα, για την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο ίδιος, αρχικά, αποκάλυψε γιατί έδιωξαν τον Ντάνο από την ομάδα των Μαχητών και για ποιο λόγο τον ψήφισε ο ίδιος να αποχωρήσει. «Ημουν ένα από αυτούς που ψήφισα τον Ντάνο να φύγει από την ομάδα», είπε και τόνισε ότι εκείνη την περίοδο ο Αγγελόπουλος είχε ηγετικές τάσεις και γι’ αυτό τον ψήφισε.


Παράλληλα, ο Μάριος μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια για τη Λάουρα Νάργες και ομολόγησε τι τελικά ήθελε να πει με την ατάκα «η Λάουρα με τον κ@λ@ν τον τόσον στο Survivor». O Μάριος παραδέχθηκε πως αυτό το σχόλιο ήταν λάθος του και ζήτησε συγγνώμη! Επίσης, αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε μέσα στο παιχνίδι και τόνισε πως αποφάσισε να μην κάνει χειρουργείο για να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι.

«Είχα κάταγμα στην κλείδα και στα πλευρά, πολύ σοβαρό και στη συνέχεια βγήκαν και άλλα και έπρεπε να κάνω και ένα χειρουργείο και αποφάσισα να μην το κάνω... πήρα πολλά φάρμακα γι’ αυτό είμαι κι έτσι σα φούσκα... Είχα φριχτούς πόνους μέσα στο νοσοκομείο, δεν κοιμόμουν, κοιμόμουν και μέσα σε εικοσιπέντε λεπτά ξυπνούσα», είπε ο ίδιος.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος και τα σχόλιά του στο παρελθόν στο facebook, όταν σε μια άκρως ρατσιστική ανάρτησή του έλεγε να ψοφήσουν οι λαθρομετανάστες.

Send this to a friend