• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 09:55

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συγκινεί η Όλγα Πηλιάκη με ανάρτησή της για την αδελφή της που έχει "φύγει" από τη ζωή

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε εχθές, ανήμερα της Παναγίας, η Όλγα Πηλιάκη, βρίσκοντας την ευκαιρία να ευχηθεί και δημόσια χρόνια πολλά στην πολυαγαπημένη της μητέρα, Μαρία.

Η γνωστή χορεύτρια χθες δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την αγαπημένη της αδελφή που μπορεί να πέθανε νωρίς αλλά θα ζει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό των αγαπημένων της.

Η Όλγα έγραψε για την αδελφή της : Xρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στη μαμά μου Μαρία αλλά και στην αδελφή μου Παναγιώτα ( η εικονιζόμενη ) που θα γιόρταζε σήμερα συνοδευόμενη από θεϊκή της ατάκα όσον αφορά το ποιες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο που όμως θα κρατήσω για μας! Θα τη σκέφτομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα και θα γελάω! Να είστε όλοι καλά! Τα φιλιά μου!

Η Όλγα είχε μιλήσει τον Μάρτιο στο Πρωινό του Ant1 για το θάνατο της αδελφής της, την οποία έχασε όταν ήταν μόλις 20 χρονών και η αδελφή της 25 χρονών…

«Ο θάνατός της με στιγμάτισε, μου άλλαξε τη ζωή μου. Δε μου είναι εύκολο να μιλάω για αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό, ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου, την έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δε θέλω να μιλάω γιατί δε θέλω να με παίρνει από κάτω… Αισθάνομαι ότι είναι εκεί ψηλά και με βλέπει και θέλω να πιστεύω ότι είναι χαρούμενη για μένα»!

Send this to a friend