• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 17:34

Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: "Ο Υβ Σεν Λοράν ήταν άρρωστος σεξουαλικά- Ήμουν εραστής και μαστιγωτής του"

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως για τη ζωή του σχεδιαστή μόδας Υβ Σεν Λοράν, και του συντρόφου του Πιερ Μπερζέ από τον σοφέρ του σχεδιαστή, Φαμρπις Τομά.

O Τομά έγραψε το βιβλίο «Ο Saint Laurent και εγώ, μία πολύ προσωπική ιστορία», το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου 2017.
Όπως αποκαλύπτει, απαραίτητος όρος για την πρόσληψή του ήταν να συμμετάσχει σε όργια και να γίνει το ερωτικό παιχνίδι των Πιερ Μπερζέ και Υβ Σεν Λοράν. Μάλιστα, είπε ότι ο Πιερ Μπερζέ «δοκίμαζε» τους εραστές του Υβ Σεν Λοράν, ο οποίος έπασχε από μελαγχολία.

Το 1982 ο Τομά διαδέχτηκε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης εραστής τους, στη θέση του οδηγού και ήταν στις υπηρεσίες του έως το 1989.

Ο Τομά χαρακτήρισε τους δύο άντρες ως «δύο μεγάλες προσωπικότητες, δύο εμβληματικούς ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα δύο όντα πολύ άρρωστα σεξουαλικά».

Αναφέρει ότι ήταν δύο ανθρώποι εξαρτημένοι από τα σεξουαλικά όργια, ενώ ο Πιερ Μπερζέ μαστίγωνε τους εραστές του.

Μάλιστα ο Υβ Σεν Λορέν ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

Όπως δήλωσε ο Τομά σε εκπομπή: «Με τον Πιερ Μπερζέ ήμουν ο μαστιγωμένος. Και για τον Υβ Σεν Λοράν ήμουν ο μαστιγωτής».

«Εμείς στην επιχείρηση -και λέω εμείς γιατί ήμασταν πολλοί στην ίδια περίπτωση- το ονομάζαμε αυτό "το παιχνιδάκι". Ο Πιερ Μπερζέ λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία. Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου» πρόσθεσε και σημείωσε ότι όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες να διαβάσουν το βιβλίο του.

Στα παρελθόν  ο  Φαμπρίς Τομά απασχόλησε την επικαιρότητα όταν το 2015 ο ο Πιερ Μπερζέ τον κατηγόρησε ότι είχε κλέψει τα 400 περίπου σκίτσα και φωτογραφίες του Υβ Σεν Λοράν.

Ο Φαμπρίς Τομά ανακρίθηκε από δικαστή και βεβαίωσε ότι ο σχεδιαστής του τα χάρισε μεταξύ 1990 και 1992.

Ο Πιερ Μερζέ υποστήριξε: «Ο,τι κι αν λέει ο κ. Τομά, ακόμη κι αν ο Υβ του έδινε πολλά πράγματα, δεν θα μπορούσε να του είχε δώσει όλα αυτά τα σκίτσα και σχέδια που λέει ότι του χάρισε».

Ο πρώην οδηγός και εραστή επέμενε ότι του τα χάρισε, ενώ τα περισσότερα έργα έχουν και αφιέρωση με τις λέξεις «Στον Φαμπρίς» ή «Στον Φαμπρίς, τον έρωτά μου».

Σήμερα ο Φαμπρίς Τομά ζει στον Καναδά και εργάζεται ως ξυλουργός. Το 2013 είχε αποκαλύψει ότι έδωσε τα πολύτιμα σκίτσα σε έναν Γερμανό επιχειρηματία, τον Lothar Gallinat, και του είχε δώσει εντολή να τα πουλήσει στην καλύτερη τιμή.

Ωστόσο, όποια προσπάθεια έγινε για να πουληθούν μπλόκαρε την διαδικασία ο Πιερ Μπερζέ, λέγοντας ότι αυτά τα σκίτσα είναι κλεμμένα» .

Σημειώνεται ότι ο Υβ Σεν Λορέν πέθανε τον Ιούνιο του 2008 ενώ ο Πιερ Μπερζέ τον Σεπτέμβριο του 2017.

Send this to a friend