Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συγκλονιστικό επεισόδιο «Πάμε Πακέτο»: Λιποθυμία στο πλατό - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια έστειλε πακέτο στον Νίκο Μουρατίδη

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενείται η αγαπημένη τραγουδίστρια Shaya. Με πατέρα από την Δανία, μητέρα νοτιοαμερικάνα, παππού ινδιάνο και γιαγιά εσκιμώα, η εξωτική της ομορφιά ήταν μονόδρομος.

Η τραγουδίστρια θυμάται το ξεκίνημά της και τα δύσκολα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα και στέλνει πακέτο στον ραδιοφωνικό παραγωγό και αγαπημένο «κακό» κριτή των μεγαλύτερων μουσικών show, Νίκο Μουρατίδη. Τον άνθρωπο που την πίστεψε από την πρώτη στιγμή και που οι συμβουλές του την ακολουθούν σε όλη την μουσική της πορεία. Η Shaya δεν πρόλαβε να του πει ευχαριστώ, μιας και η συνεργασία τους έληξε άδοξα. Ο Νίκος Μουρατίδης ανοίγει το πακέτο του και οι αντίδραση του είναι συγκινητική.

Στη δεύτερη ιστορία, η Μαρία, με ρομά καταγωγή, είναι μια γυναίκα που ανακάλυπτε σταδιακά ότι η ζωή της ήταν βασισμένη σε ένα ψέμα. Μέχρι τα εννιά της χρόνια πίστευε πως ο παππούς είναι ο πατέρας της και μητέρα της ότι είναι η θεία της. Η αποκάλυψη της αλήθειας έφερε μεγάλη αναστάτωση στη ζωή της και την έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Ο βιολογικός της πατέρας ήταν ο γείτονας που ερχόταν κατά διαστήματα από την Αμερική.

Η Μαρία αναζητά τον πατέρα και τον αδερφό της. Άραγε θα αποδεχτούν και οι δύο την πρόσκληση;

Στο τρέιλερ για το Πάμε Πακέτο βλέπουμε την αποστολέα να χάνει τις αισθήσεις της και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να ζητάει βοήθεια.

Send this to a friend