Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συγκλονίζει ο Γιώργος Θεοφάνους: "Ο πατέρας μου γυρνούσε μεθυσμένος σπίτι και με έσπαγε στο ξύλο"

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα "Late night". 

Μίλησε για τον χαμό της μητέρας του και το θαύμα που βίωσε στο πλευρό μιας φίλης του παρουσιάστριας. «Βίωσα θαύμα με μια φίλη μου παρουσιάστρια. Έχω παράπονο από αυτήν ότι δεν το μοιράστηκε με τον κόσμο να πει ότι όντως έγινε θαύμα. Την πήγα με ένα καροτσάκι στον Παΐσιο, όπου έγινε αγρυπνία γι’αυτήν και το πρωί σηκώθηκε. Έγινε καλά και έκανε ξανά τηλεόραση».

Στη συνέχεια μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του και τον βίαιο χαρακτήρα του πατέρα του.

«Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο όταν ήμουν 16. Ο μπαμπάς μου όταν έφυγε η μαμά εξαφανίστηκε. Τώρα που είναι μεγάλος αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας. Οι άνθρωποι της παλαιότερης γενιάς ξέρουν από βία και καταχρήσεις. Περάσαμε δύσκολα… Πήρα μια απόφαση πάνω από το φέρετρο της μητέρας μου ή θα σε πάρει από κάτω ή θα βρεις το δρόμο σου», είπε.

«Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω γιατρός κι εγώ πήγα Αμερική να σπουδάσω μουσική. Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Ο πατέρας μου με έσπαγε στο ξύλο, γυρνούσε μεθυσμένος σπίτι… Τώρα δεν μπορώ να του κρατήσω κακία, γιατί είναι σ’ένα καροτσάκι στο γηροκομείο που του αλλάζουν τις πάνες κι από τα χάπια μόνο χαμογελάει».

Send this to a friend