Αθήνα

13 oC

σποραδικές νεφώσεις

Συγκλονίζει πρώην Μις Ελλάς για τη δολοφονία του γιου της: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος- 'Ημουν σα νεκρή… Πέρασα δύσκολα…»

Η Ανθή Πριοβόλου, η οποία στέφθηκε Μις Ελλάς το 1996, ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του γιου της που δολοφονήθηκε το 2004. 

Όπως ανέφερε, απέκτησε τον γιο της, από τον γάμο της με τον βουλευτή Ιπποκράτη Σαβούρα. Ο γιος της δολοφονήθηκε το 2004 βυθίζοντας τη στη θλίψη.
«Η πίστη μου είναι δυνατή και δεν ήμουν κοντά στην εκκλησία πριν την δολοφονία αλλά σ’ αυτό βοήθησε ο γιος μου γιατί φαίνεται πως ήξερε και μου είχε πει να μην φοβάμαι το θάνατο…» ανέφερε η Ανθή.

Επίσης, αναφέρθηκε στα δικαστήρια που είχε με τον σύζυγό της πριν δολοφονηθεί ο γιος της: «Είχα πρόβλημα με τον σύζυγό μου. Έπρεπε να πάρω τον γιο μου και να φύγω. Όταν τον πήρα, άρχισε το κυνηγητό και προσπαθούσε να με εξοντώσει… γιατί δεν ήμασταν μαζί… Είχε ισχύ και δύναμη ο άντρας μου και εγώ βρέθηκα σε πολλές δύσκολες καταστάσεις. Καταδικάστηκα ακόμα και για απαγωγή του γιου μου… πρέπει να γράψω ένα βιβλίο με όλα όσα μου συνέβησαν… Με έκλεισαν μέσα ενώ είχα την επιμέλεια… Αυτό ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ

Όπως εξομολογήθηκε, «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Τα πρώτα χρόνια ήμουν σα νεκρή… Πέρασα δύσκολα… Έλεγα «Ή πάρε με ή δώσε μου δύναμη να σταθώ, εκεί με βοήθησαν οι γονείς μου… και μου έδωσαν δύναμη».

Δείτε όσα είπε η Πριόβολου στην Ελένη Μενεγάκη:

 

Send this to a friend