
LIFESTYLE
Για τα επαγγελματικά της πλάνα αλλά και για τη σχέση με τους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα, μίλησε η Σοφία Καρβέλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια.
Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη αλλά μου αρέσει.
Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω, ευτυχώς ή δυστυχώς», δηλώνει η Σοφία Καρβέλα.
«Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα.
Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό.
Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου», παραδέχεται.
«Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου.
Μου αρέσει ο τρόπος ζωής.
Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα» αποκάλυψε η Σοφία Καρβέλα.
«Η μαμά μου ήταν πάντα εκεί για μένα απλώς ήταν πολύ απασχολημένη πάντα. Δούλευε όμως δεν έλειπε για διακοπές.
Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο τρυφερός! Τον παρακαλάω να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο!
Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας.
Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Σοφία Καρβέλα.
Ροή Ειδήσεων

27/09/2023 | 11:24
Οι ψυχικές διαταραχές είναι αντιμετωπίσιμες στο μεγαλύτερο ποσοστό, με τις σωστές παρεμβάσεις
27/09/2023 | 11:03
Ηράκλειο: «Εδώ θα πεθάνω» – Στο νοσοκομείο 32χρονη που την μάγκωσε ο οδηγός του λεωφορείου στην πόρτα
27/09/2023 | 10:40
Ελεονώρα Μελέτη κατά Νεφέλης Ορφανού: «Οι πεποιθήσεις της ανήκουν στο Μεσαίωνα – Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω»

27/09/2023 | 10:25
Κακοκαιρία Elias-Βούλιαξε η Βόρεια Εύβοια: Κόπηκαν δρόμοι και πλημμύρισαν σπίτια σε Ροβιές και Μετόχι
27/09/2023 | 10:07
Γαλάτσι: Επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας – Η έκρηξη προκάλεσε υλικές ζημιές
27/09/2023 | 09:39
Σούπερ Κική: «Κόλαφος» για Ζήνα Κουτσελίνη και Γιώργο Λιάγκα – «Έρχεται με ένα ύφος», «Βγάζω τα τριπλά από σένα»

26/09/2023 | 00:01
Παύλος Μπακογιάννης: Η ζωή και το έργο του μέχρι την εκτέλεσή του από τη «17 Νοέμβρη»
25/09/2023 | 08:39
Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Λέω στη Δήμητρα να παντρευτούμε για να κρατήσει τη σύνταξη μου όταν πεθάνω»
25/09/2023 | 11:21
Καινούργιου σε Μικρούτσικο για το πρόβλημα υγείας: «Δεν θέλαμε να το πούμε, είναι προσωπικό σου δεδομένο»
Σχετικά Άρθρα

Έφη Σαρρή: «Έγινε διακοπή κύησης και δεν το μετάνιωσα- Θέλω ο άντρας να ακούει τις διαταγές μου, να λέει “yes ma’am”»
