• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 23:13

Αθήνα

7 oC

αυξημένες νεφώσεις

Σοκάρει η εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα: «Ετρεχα με ένα μποξεράκι στη Συγγρού-Έχω ξυπνήσει σε παγκάκι »

Στο Down Town παραχώρησε συνέντευξη ο Λούκας Γιώρκας και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τη νίκη του στο X Factor. Αναφέρθηκε στον εθισμό του στο αλκοόλ και αποκάλυψε ότι είχε φτάσει σε σημείο να πιει μέχρι και 60 υποβρύχια σε ένα βράδυ.

«Όλα ξεκίνησαν με τη νίκη μου στο X-Factor. Κάπου εκεί διχάστηκα, έχασα το κέντρο μου, στράφηκα εναντίον μου. Για τα επόμενα πέντε χρόνια νόμιζα ότι είχα τον έλεγχο και τελικά δεν τον είχα πουθενά. Εκείνη την περίοδο το αλκοόλ είχε γίνει καθημερινότητα και οι ποσότητες ήταν στην υπερβολή τους. Όταν σταματούσα να πίνω δεν σταματούσα. Από τα 22 μου μέχρι τα 28 ήταν μία τρέλα. Το βίωσα ως μάχη με τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έπινα για να απολαύσω το ποτό. Με το που άρχιζα, έπινα σφηνάκια με υποβρύχια για να μεθύσω. Σκοπός ήταν η μέθη. Δεν ήταν ότι έπινα το ποτό για την απόλαυση. Έπινα για να χαθώ, να φτιαχτώ. Είχα πόνο. Πολύ πόνο, που το ποτό τον κάλυπτε. Κάτι που δεν ίσχυε βέβαια».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ:

«Ένα πρωινό είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα: «Τι κάνεις; Πώς έχεις καταντήσει έτσι, πού έχεις φτάσει»; Ήταν μια στιγμή που κατάλαβα ότι από και και πέρα ακολουθούσε η άβυσσος. Και εκεί ζήτησα βοήθεια».

«Έβγαινα στον δρόμο και έτρεχα μέσα στον πανικό, έτσι ώστε αν κατέρρεα να βρεθεί ένας άνθρωπος να με δει και να με βοηθήσει. Μου έχει συμβεί να τρέχω στη Συγγρού γυμνός φορώντας μόνο ένα μποξεράκι, επιζητώντας κάποιος να με βρει να με σώσει. Νόμιζα ότι θα πάθω ανακοπή. Ένιωθα ότι πέθαινα, ότι φεύγω, ότι τελειώνει η ζωή μου. Έχει τύχει να ξυπνήσω σε παγκάκι και δεν ήξερα τι είχα κάνει το προηγούμενο βράδυ και πώς είχα βρεθεί εκεί. Είχε τύχει ένα βράδυ να φτάσω να πιω 60 υποβρύχια. Δεν σταματούσα».

Με αφορμή το καινούργιο του τραγούδι "Υποκρίνεσαι" ο τραγουδιστής ανέβασε στο insta story:

 

Send this to a friend