• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 19:42

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ο γιατρός μού είχε δώσει δυο μέρες ζωής»: Σοκάρει η αποκάλυψη γνωστού Έλληνα

Μία πολύ προσωπική εξομολόγηση έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης και αποκάλυψε ότι έχει φτάσει πάρα πολύ κοντά στο θάνατο μετά από ένα χτύπημα, με τους γιατρούς να του δίνουν δύο μόλις ημέρες ζωής. 

Ο γνωστός και αγαπητός μάγειρας μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε:

Η σύζυγος σας είναι μια… άλλη ζωή για εσάς; Αλίμονο, είναι μια καινούρια ζωή, πολύ διαφορετική από την προηγούμενη μου

Έχετε ζήσει περισσότερες από δύο ζωές; Μπορώ να πω ότι έχω ζήσει και περισσότερες από δύο ζωές. Αν λάβεις υπόψη σου ότι λόγω κάποιων χτυπημάτων πέρασα ξώφαλτσα από την κόλαση, ξαναγεννήθηκα κι έζησα, είναι μια εμπειρία.

Αναφέρεστε σε θέμα υγείας; Ναι, θέματα υγείας. Το πολύ σοβαρό ήταν το αιμάτωμα στο κρανίο, που είχα δυο ημέρες ζωής. Συνέβη από πέσιμο. Πήγαινα να κάνω μια βουτιά από ένα κότερο, γλίστρησα και αντί να φύγω μπροστά, έφυγα πίσω. Χτύπησα και μετά από λίγες ημέρες άρχισα να έχω σκοτοδίνες, αύξηση των αισθήσεων, ενώ μου μιλούσαν φυσιολογικά, εγώ άκουγα πολύ δυνατά και είχα τάση για ύπνο. Πήγα, έκανα αξονική και το βρήκαν, έτσι μέσα σε δυο μέρες εγχειρίστηκα και γλίτωσα. Είχα άγγελο. Ο εγκέφαλος προστατεύεται από 5 στιβάδες ανάμεσα από το κρανίο, εμένα είχε σπάσει και η 5η. Ο γιατρός μου είχε δώσει δύο μέρες ζωής.

Send this to a friend