• Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου
  • 14:46

Αθήνα

14 oC

αραιές νεφώσεις

Σόνια Σαουλίδου: Με τι ασχολείται σήμερα η παρουσιάστρια- Γιατί αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση

Η Σόνια Σαουλίδου υπήρξε η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Κάτσε καλά», αλλά η πορεία της στο χώρο ανεκόπη ξαφνικά, καθώς πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα και να φύγει από την Αθήνα.

Η Σόνια Σαουλίδου υπήρξε η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Κάτσε καλά», αλλά η πορεία της στο χώρο ανεκόπη ξαφνικά, καθώς πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα και να φύγει από την Αθήνα.

Η Σόνια Σαουλίδου ασχολείται πλέον με τη συγγραφή και πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο: «Το Ακρωτήρι των Κοραλλιών».

Μετά από χρόνια απουσίας, η πρώην παρουσιάστρια του «Κάτσε Καλά» μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την Αθήνα, ενώ δήλωσε πως δεν της λείπει καθόλου η τηλεόραση.

«Αποφάσισα να αφήσω την Αθήνα και να πάω στη γενέτειρα μου, την Θεσσαλονίκη γιατί θα ερχόταν ο γιος μου στον κόσμο» ανέφερε, μέσα σε όλα, η Σόνια Σαουλίδου. «Νομίζω ότι μερικά πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και αυτά, για μένα, ήταν όλα πέρασμα», είπε και συνέχισε:

«Καθόλου δεν μου έλειψε αυτά τα χρόνια η τηλεόραση» σημείωσε ειλικρινώς η παρουσιάστρια και συγγραφέας. «Ήταν λίγο παράξενη η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα όταν σταμάτησα την τηλεόραση γιατί είναι μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Είναι μια μεγάλη αλλαγή, κάτι νέο συμβαίνει στη ζωή σου. Δεν χτυπάει το τηλέφωνο πλέον για να σου κάνουν ερωτήσεις αλλά αυτό δεν είναι και τόσο τραγικό γιατί η υπερβολική έκθεση δεν είναι κάτι που μου αρέσει».

Όσον αφορά στο διάστημα που απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Σόνια Σαουλίδου παραδέχθηκε: «Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις τηλεοπτικές αυτά τα χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα και είμαι οκ με αυτό. Έχω μεγαλώσει. Δεν λέω ότι είμαι η ογδοντάρα που δεν μπορεί να βγει αλλά νομίζω ότι δεν ενδιαφέρω πια να κάνω τηλεόραση. Δεν το τρώω αυτό το παραμύθι της τηλεόρασης. Ούτε με σταρ, ούτε με τίποτα. Το δικό μου σύστημα των αξιών είναι διαφορετικό».

Send this to a friend