Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Σπ. Χατζηαγγελάκης για Συνατσάκη: «Ήταν η μούσα μου- Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στο The 2night Show, και μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώην σύντροφο του, Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στο The 2night Show, και μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώην σύντροφο του, Μαίρη Συνατσάκη.

«Βεβαίως και έχω φωτογραφήσει σύντροφο μου» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Η πρώην κοπέλα μου, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου. Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία. Από εκεί ξεκίνησα. Κάπως συνδέεσαι με τον άνθρωπο που φωτογραφίζεις και, αν μη τι άλλο, δεν γίνεται να μην συνδεθείς και με τον άνθρωπο σου... Έχω ένα πορτοφόλιο με φωτογραφικό υλικό αρκετά μεγάλο. Εδώ και δυο μήνες έχω διαπιστώσει ότι φωτογραφίζω ένα τρίπτυχο. Είτε όμορφες γυναίκες αποθεώνοντας τες, με τον τρόπο που τις φωτογραφίζω, είτε μικρά παιδάκια είτε παπούδες μεγάλους σε ηλικία. Κάπου εκεί βρίσκομαι εδώ» είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

«Tα μικρά αγοράκια είναι ο μικρός Σπυράκος που θαυμάζει γυναικείο φύλο αλλά τελικά θα καταλήξει ένας μοναχικός καβαλάρης παππούς... Έχω αυτό τον φόβο της μοναξιάς» παραδέχθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ακόμη, ο ηθοποιός ανέφερε πως έχει κλάψει για γυναίκα, συμπληρώνοντας: «Άργησα να καταλάβω πόσο επουλωτικό είναι να κλαις σε χωρισμούς και σε έρωτες».

Δείτε στο σχετικό βίντεο όλα όσα είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης:

Send this to a friend