• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 12:15

Αθήνα

29 oC

αίθριος καιρός

Στα άκρα η κόντρα Τσιντικίδου- Βόσσου για το ...bullying από τον Μικρουτσικό- Το μοντέλο απειλεί με μήνυση την τραγουδίστρια

Συζητήσεις επί συζητήσεων έχει προκαλέσει η δήλωση της Μαρίνας Τσιντικίδου στην εκπομπή «Ελένη»  για το bullying που βίωσε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο την περίοδο που συνεργάζονταν στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό».

Δεν ήταν μόνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκείνος που απάντησε στο μοντέλο, αλλά και η Σοφία Βόσσου.

Μάλιστα, φαίνεται όσα δήλωσε η τραγουδίστρια να ενόχλησαν την Μαρίνα Τσιντικίδου, κάνοντάς την να απειλεί με μηνύσεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ανάρτηση της Μαρίνας Τσιντικίδου στο Facebook:

«Γιατί τόση χολή κύρια Σοφία Βόσσου μου; Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας; Μάλλον βρίσκεστε σε σύγχυση δεν εξηγείται αλλιώς. Οι χαρακτηρισμοί και το παραλήρημα του κειμένου σας, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα κι επειδή δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι -μάλλον να γράφουμε κι ευτυχώς τα γραπτά μένουν- την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εκφραστείτε, σας συμβουλεύω να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και το καλλίφωνο στόμα σας κλειστό.

Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ.

Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλοσυνάτη κυρία Βόσσου μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Α! και να μην πετάγεστε»!

Send this to a friend