Αθήνα

10 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Νέο επεισόδιο στα δικαστήρια για Τζίνα Αλιμόνου- Παύλο Βαρδινογιάννη! Εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν για ακόμη μία φορά ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου για να επιλύσουν τις διαφορές τους, που προέκυψαν μετά το διαζύγιό τους και αφορούν την ανατροφή των παιδιών τους.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018 ο επιχειρηματίας εις βάρος της ηθοποιού.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso, η αίτηση αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση των παιδιών του ζευγαριού. Ειδικότερα, η Τζίνα Αλιμόνου φέρεται ότι αποφάσισε ξαφνικά (και αναιτιολόγητα) να διακόψει τα μαθήματα ξένων γλωσσών που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμά τους, χωρίς μάλιστα να προβεί σε κάποια σχετική συζήτηση με τον πρώην σύζυγό της.

Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα, στο δικαστήριο η πλευρά της εναγόμενης ζήτησε αναβολή στη συζήτηση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων να επαναπροσδιοριστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Send this to a friend