
LIFESTYLE
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day σχολίασαν τη συνέντευξη της Αντελίνας Βαρθακούρη στο «Πρωινό» του ANT1 αλλά και την απάντησή της στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τα σχόλια που αφορούσαν τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη.
«Πρέπει να την πείραξε πάρα πολύ αυτό που έγινε με τη Σίσσυ γιατί αλλιώς δεν έχει λογική, ενώ βγήκε τηλεφωνικά στον Γιώργο Λιάγκα, είπε την άποψή της, ξαναβγήκε. Ήθελε να γίνει ξεκάθαρο τι την πείραξε, τι την ενόχλησε, να βάλει τα όριά της και ήθελε να πει ακριβώς το σκεπτικό της», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Αυτό που θέλει είναι να εξηγήσει σε όλες τις γυναίκες που τις κατηγορούν ότι προάγουν το πατριαρχικό μοντέλο, ότι καλώς κάθονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, δεν έχουν να ντραπούν για κάτι και είναι μια επιλογή η οποία δεν είναι πασέ. Αυτό θέλει να επικοινωνήσει», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.
Τότε η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε πως ο κάθε γονιός βάζει τις προτεραιότητές του, ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών του.
«Ο καθένας, με βάση τις ανάγκες του σπιτιού του, τον προγραμματισμό του, κάνει αυτό που θέλει και αυτό που πρέπει χωρίς να ντρέπεται. Γιατί, η εργαζόμενη μάνα θα ντραπεί που τρέχει να δουλέψει για να φέρει χρήματα στο σπίτι και να είναι και μάνα;»
Τότε ο Δημήτρης Παπανώτας αντέδρασε: «Υπάρχουν ζευγάρια τα οποία έχουν πάει μια κοινή απόφαση όταν ήρθαν τα παιδιά τους, να κάτσει ο ένας στο σπίτι και ξανασυνέχισε την καριέρα του μετά από 15 χρόνια που τα παιδιά ήταν αυτόνομα. Δεν πρέπει να ντρέπονται τα άτομα αυτά για την επιλογή τους (…)
Είναι μερικοί που πρέπει να ντρέπονται. Όταν κάνω 3-5 παιδιά και τα παρατήσω στο αυτόματο και “άντε γεια” δεν πρέπει να ντρέπεσαι για την επιλογή σου;» ήταν τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας.
Ροή Ειδήσεων

25/04/2025 | 21:00
Η DeepSeek μετέφερε δεδομένα χρηστών της στην Κίνα και τις ΗΠΑ χωρίς τη συγκατάθεσή τους
25/04/2025 | 20:50
Ελένη Τσολάκη για Μαρίνα Σάττι: «Εμένα μου αρέσει να βλέπω τα μάτια των ανθρώπων όταν μιλούν στις κάμερες»
25/04/2025 | 20:40
Ενίσχυση σε πάνω από 1 εκ. επιχειρήσεις για την κάλυψη της αύξησης στο ρεύμα – Ποιες, πόσο και ποια η διάρκεια κάλυψης, ποιες εξαιρούνται

25/04/2025 | 20:30
Αλλαγή παρόχου σε σταθερή, κινητή τηλεφωνία, διαδίκτυο και συνδρομητική τηλεόραση μέσω gov.gr – Αναλυτικά η διαδικασία
25/04/2025 | 19:50
Τζόκοβιτς: «Νομίζω ότι κάθε γενιά έχει τον δικό της ανταγωνισμό, είναι δύσκολο να συγκρίνουμε εποχές»
25/04/2025 | 19:25
Βουλή: Τη Δευτέρα η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ
25/04/2025 | 19:20
Πακέτο όπλων άνω των $100 δισ. στη Σαουδική Αραβία πρόκειται να προσφέρει ο Τραμπ

25/04/2025 | 19:10
Β. Κικίλιας: Συλλυπητήρια στην οικογένεια της ναυτικού που έχασε τη ζωή της στην Πάτρα – «Παραβιάζονται σωρηδόν τα μέτρα ασφαλείας» λέει η ΠΝΟ

24/04/2025 | 08:00
Αιφνιδίασε η Μαρία Μάρκου στο Chase: «Είναι μια υπέροχη προσωπικότητα, απορώ πως παντρεύτηκε αυτό τον άνθρωπο»
24/04/2025 | 16:50
Γιώργος Λιάγκας σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μεγαλύτερη πορεία από εσένα έχω στην τηλεόραση, τι να κάνουμε τώρα;»

24/04/2025 | 18:55
Αλέξης Κούγιας: «Ο γιος του, Χρίστος Κούγιας έχει να διαχειριστεί έναν πόλεμο από τα Μέσα- Πλέον δεν υπάρχει επικεφαλής στο γραφείο», λέει συνεργάτης
24/04/2025 | 16:30
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω συγχωρήσει τους γονείς μου, δεν ήξεραν κι εκείνοι για αυτά τα λάθη»
24/04/2025 | 18:44
Ο Γιώργος Μοσχούρης, ηγετικό στέλεχος της Greek Mafia, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι

24/04/2025 | 20:11
Γιώργος Μοσχούρης: «Είχε έρθει για αισθητική θεραπεία», λέει γιατρός του διαγνωστικού όπου τον «γάζωσαν»
24/04/2025 | 16:45
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για πρώτη φορά: «Έχω δει τον πατέρα μου 4 φορές στη ζωή μου, είμαι προϊόν καλοκαιρινού έρωτα»
24/04/2025 | 19:57
Αντέδρασε η Τάμτα με την ερώτηση: «Δεν νομίζω ότι σας ενδιαφέρει τι ετοιμάζω, νιώθω ότι μου μιλάτε κινέζικα»
24/04/2025 | 16:02
Τραμπ σε Πούτιν: Σταμάτα τώρα! Πάμε να κλείσουμε την ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα

Αιφνιδίασε η Μαρία Μάρκου στο Chase: «Είναι μια υπέροχη προσωπικότητα, απορώ πως παντρεύτηκε αυτό τον άνθρωπο»

Γιώργος Λιάγκας σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μεγαλύτερη πορεία από εσένα έχω στην τηλεόραση, τι να κάνουμε τώρα;»
