Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Στέλλα Μιζεράκη: Πήρα τα χρήματα από το Power of Love και έκανα δώρο στον εαυτό μου μια αισθητική επέμβαση

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open μίλησε η πρώην παίκτρια του Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη, η οποία μάλιστα την περασμένη εβδομάδα αντικατέστησε για λίγες μέρες την κεντρική παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής Κατερίνας Ζαρίφη.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open μίλησε η πρώην παίκτρια του Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη, η οποία μάλιστα την περασμένη εβδομάδα αντικατέστησε για λίγες μέρες την κεντρική παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής Κατερίνας Ζαρίφη.

Αρχικά, η Στέλλα Μιζεράκη ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, μετά το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον πρώην σύντροφό της.

«Χωρίς να θέλω να κρίνω, κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή έχουν μια αντιπάθεια σε μένα. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, όπως με τον χαμό του Πάνου. Είναι όλα ψέματα. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα του Πάνου, μιλάμε συχνά στα τηλέφωνα, με στηρίζει όπως τη στηρίζω κι εγώ», είπε για το θέμα που είχε προκύψει.

Στη συνέχεια μίλησε και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, την εμπειρία της από το Power of Love, αλλά και την πλαστική επέμβαση που έκανε στο σώμα της.

«Πήρα πρόσφατα τα χρήματα από το έπαθλο του Power of Love και έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου. Έκανα μια αισθητική επέμβαση, φαίνεται κι από τις φωτογραφίες. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε επεμβάσεις στο σώμα μας, εφόσον δεν αλλάζουμε ως άνθρωποι. Αλλά και να θέλουμε να αλλάξουμε, δικαίωμά μας είναι», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

Εξάλλου, εκτός εκπομπής ήταν την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open Κατερίνα Ζαρίφη.

Μαζί της απουσίαζε και ο συμπαρουσιαστής της και νικητής του Survivor 2, Ηλίας Γκότσης. Η παρουσιάστρια και ο Ηλίας Γκότσης δεν απομακρύνθηκαν από την εκπομπή έτσι ξαφνικά, αλλά πήραν ολιγοήμερη άδεια για διακοπές.

Πίσω έμεινε ο τρίτος παρουσιαστής, Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος κάθε μέρα υποδέχεται τους «αντικαταστάτες» των βασικών στελεχών του πάνελ. Την Τετάρτη 14 Αυγούστου, στο πλευρό του βρέθηκαν η Τζένη Μελιτά, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Στέλλα Μιζεράκη.

Η νικήτρια του Power of Love 1 και πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα πήρε για μία μέρα τη θέση της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή του Open, προκαλώντας έκπληξη στους τηλεθεατές.

Send this to a friend