Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

Στιγμές αγωνίας για τον Γιώργο Τσαλίκη: Το φρικιαστικό "δώρο" που του έστειλαν!

Στιγμές αγωνίας για τον Γιώργο Τσαλίκη: Το φρικιαστικό "δώρο" που του έστειλαν!

Σκηνές τρόμου έζησε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης όταν έλαβε ένα... περίεργο δώρο στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται.

[adsense]

Το "αρρωστο" δώρο που έλαβε είχε κολλημένα τα ονόματα των παιδιών του και δίπλα έγραφε: «Σας αγαπώ πολύ, ο θείος».

Αυτός ο μυστηριώδης άνθρωπος σημείωσε και τον αριθμό του τηλεφώνου του και όταν τον κάλεσε ο τραγουδιστής εκείνος του είπε «ανώμαλα πράγματα» και «ανυπόστατα για την υγεία» του μικρού γιου του τραγουδιστή.

Ας δούμε τι έγραψε ακριβώς ο τραγουδιστής στο facebook:

«Προς τον άρρωστο τύπο που εχθές το βράδυ έκανε αυτό που έκανε στέλνοντας 2 ηλικιωμένους ανθρώπους με ένα δώρο στο μαγαζί , το οποίο και αφήσανε στο προσωπικό του μαγαζιού, με
κολλημένα τα ονόματα των παιδιών μου επάνω, γράφοντας «σας αγαπώ πολύ -ο Θείος» και αφήνοντας ένα τηλέφωνο στο οποίο απάντησε λέγοντας μου ότι είναι ο αδερφός μου ο Δημήτρης (έχω έναν αδερφό που λέγεται Παναγιώτης) με ρώταγε «δε με κατάλαβες;; Ο Αδερφός σου είμαι ...»

Και στη συνέχεια έλεγε ανώμαλα πράγματα και ανυπόστατα για την υγεία του μικρού μου γιου. Σενάριο αρρώστου σήριαλ καθαρά.

Φίλε μου ...
Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ψυχιατρικά προβλήματα πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζεσαι βοήθεια ...
Δε μπορώ να σε κατηγορήσω δυστυχώς ..
Αν όμως μηχανεύτηκες αυτόν τον τρόπο με τέτοια σκηνοθεσία , και σπατάλησες τόση ενέργεια εδώ που ο κόσμος καίγεται , για να μου δημιουργήσεις μια αναστάτωση πριν εμφανιστώ στο μαγαζί ή γενικότερα , θέλω να ξέρεις ότι η αναστάτωση που θα σου δημιουργήσω θα είναι πολλαπλάσια !

Έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου και θα σε βρω .

Και τότε το "δώρο" που θα σου κάνω θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έστειλες για τα 3 ανήλικα παιδιά μου , τα «ανιψάκια» σου ''αδερφέ'' μου ...
Τι άρρωστος κόσμος φίλοι μου ..
Προσοχή και προσευχή ..
Λυπάμαι
Γιώργος Τσαλικης»

Send this to a friend