• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 15:55

Αθήνα

12 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Η πικάντικη και διόλου κολακευτική για τον Τραμπ αποκάλυψη της Daniels! «Έχει μικρό, ασυνήθιστο πέος, σαν δηλητηριώδες μανιτάρι»

Με κάθε… ανατριχιαστική λεπτομέρεια περιγράφει το μόριο του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τη μεταξύ τους σχέση, «Full dislcosure», η πορνοστάρ (που εξακολουθεί να γυρίζει ταινίες) Stormy Daniels.

Σύμφωνα λοιπόν με την περιγραφή που δίνει «ήταν μικρότερο από τον μέσο όρο» όχι όμως «ενοχλητικά μικρό». «Γνωρίζει ότι έχει ασυνήθιστο πέος» συνεχίζει η Daniels. «Έχει ένα μεγάλο κεφάλι, σαν μανιτάρι. Σαν δηλητηριώδες μανιτάρι. Ήμουν ξαπλωμένη εκεί και με ενοχλούσε που με πηδούσε ένας τύπος με τρίχωμα σαν του Γέτι και πέος σαν τον χαρακτήρα – μανιτάρι από το Mario Kart». Περνώντας αυτή τη φορά στις επιδόσεις του, αναφέρει: «Ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα στη ζωή μου, όμως εκείνος δεν έμοιαζε να έχει την ίδια άποψη».

Στο βιβλίο, η Stormy Daniels αναφέρεται και στην πρώτη τους συνάντηση. Ήταν σε ένα τουρνουά γκολφ στη λίμνη Ταχόου, όταν εκείνη και δυο ακόμα κοπέλες, συνόδευαν τους παίκτες στο γήπεδο. Εκεί είδε για πρώτη φορά τον Τραμπ. Αργότερα ο σωματοφύλακάς του, την κάλεσε σε δείπνο, όμως τελικά η πρόσκληση αφορούσε τη σουίτα του Τραμπ.

Η Daniels, περιγράφει όμως και μια ακόμα στιγμή. Το 2007, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τον μεγιστάνα και παρακολουθούσαν την «Shark Week» του Discovery Channel. Τότε, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Χίλαρι, η οποία εκείνη την εποχή πάλευε με τον Μπάρακ Ομπάμα για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

«Είχαν μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με την καμπάνια, με τον Τραμπ να αναφέρεται σε «σχέδιό μας» απευθυνόμενος στη Χίλαρι». «Παρόλα αυτά, ακόμα και την ώρα που μιλούσαν στο τηλέφωνο με τη Χίλαρι, η προσοχή του συνέχισε να βρίσκεται στην τηλεόραση».

Η Stormy Daniels, περιγράφει ακόμα τον εσωτερικό μονόλογο που είχε, κάθε φορά που τον έβλεπε στην τηλεόραση από τα χρόνια εκείνα και έπειτα. «Έκανα σεξ με αυτό. Ίου».

Send this to a friend