• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 03:04

Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Survivor: Αγώνας έκπληξη με παίκτες που δεν έχουμε ξαναδεί λίγο πριν την ένωση

Σε έναν αγώνα με παίκτες που δεν έχουμε ξαναδεί στο Survivor θα αναμετρηθούν οι Έλληνες και οι Τούρκοι λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

Σε έναν αγώνα με παίκτες που δεν έχουμε ξαναδεί στο Survivor θα αναμετρηθούν οι Έλληνες και οι Τούρκοι λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, οι παίκτες των δύο ομάδων (Άσπρη και Μαύρη) θα ενωθούν σε μία και θα αναμετρηθούν με μια νέα ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν θα αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζετε γιατί είναι μπροστά από τις κάμερες, γιατί πολύ απλά θα αποτελείται από τους ανθρώπους που εργάζονται στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Στην ομάδα θα συμμετέχουν και οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιανός αλλά και ο Aτζούν Ιλίτζαλι. Το τελευταίο βράδυ πριν από την ένωση, οι πάικτες θα περάσουν το Σάββατο σε ξεχωριστές παραλίες.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, Άσπρη και Μαύρη ομάδα δεν θα αναμετρηθούν και στη σκηνή, συγκεκριμένα στο τραγούδι. Οι 19 συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τους τραγούδια και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Στις καρέκλες των κριτών θα βρίσκονται ο Γιώργος Λιανός, ο Μουράτ Μποζ και η Σεντά Σαγιάν. Οι δύο Τούρκοι καλλιτέχνες είναι διάσημοι στη χώρα τους και μέλη της κριτικής επιτροπής του Τούρκικου «The Voice».

Send this to a friend