Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Survivor: Οι διάσημοι «κατάπιαν» τους μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας! Κόντρα μισθοφόρου-Τσάνγκ (vid)

Survivor: Οι διάσημοι «κατάπιαν» τους μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας! Κόντρα μισθοφόρου-Τσάνγκ (vid)

Οι Μαχητές του Survivor έχασαν στο αγώνισμα της ασυλίας με 10-1 από τους διάσημους, σε ένα αγώνισμα καθαρά δύναμης, και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου έβγαλαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας με έξι ψήφους, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ψήφισαν με την ατομική τους ασυλία την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τον Ορέστη Τσανγκ αντίστοιχα.

Μάλιστα, τα όσα είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, βγάζοντας προτεινόμενο τον Ορέστη Τσανγκ, άνοιξε έναν διάλογο μεταξύ τους, που αν μη τι άλλο έδειξε πως υπάρχει μια κόντρα…

Κώστας: Όλα τα παιδιά είναι ισάξια. Τον Τσανγκ θα επιλέξω που παρόλο που έχουμε έρθει αρκετά κοντά τελευταία κι έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις. Αγωνιστικά είναι στα ίδια επίπεδα με τη Σάρα, η Σάρα είναι πιο κοντά σε μένα. Μην ξεχνάμε πως κάποιοι έχουν πει στο παρελθόν πως θα ψηφίζουν αγωνιστικά και είχαν πει “δεν θα ψήφιζα τον φίλο μου” και ότι ψηφίζουν στρατηγικά. Οπότε καλό είναι να τα σκεφτόμαστε και αυτά και να μην ξεχνάμε το παρελθόν. Είχε πει ο Τσανγκ ότι “εγώ ψηφίζω στρατηγικά τον Κώστα” και είχε πει ο Κωνσταντίνος, ενώ είπε ότι ψηφίζω αθλητικά, ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ τον Πάνο.

Ορέστης: Εγώ δεν είπα ποτέ ότι στρατηγικά θα σε ψηφίσω Κώστα.

Κώστας: Το είχες πει στο προτελευταίο συμβούλιο.

Ορέστης: Εγώ ότι σε ψηφίζω στρατηγικά; Είπα ότι είμαι αδικημένος επειδή με ψήφισες.

Κώστας: Είχες πει πολύ καλά “στρατηγικά”.

Send this to a friend