
LIFESTYLE
Κομμένες σκηνές από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έπαιξαν στον αέρα του Love It στις οποίες βλέπουμε δηλώσεις και πλάνα από την καλύβα των παικτών που κόπηκαν στο μοντάζ.
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε στην κάμερα: «Ο James Καφετζής έχει πείσει την Ελευθερία Ελευθερίου πως ο κόσμος συμπαθεί τη μειονότητα και φέρνουν διαρκώς στην επιφάνεια ότι είναι μειονότητα για να τους λυπηθεί ο κόσμος, να θυματοποιήσουν τους εαυτούς τους. Κάθε εβδομάδα βρίσκουν άλλη στρατηγική, αυτή την εβδομάδα έχουν βρει τη στρατηγική του θύματος.
Στην κόκκινη καλύβα ο Γιώργος Κόρομι προσπάθησε να ειρωνευτεί την κίνηση του Τριαντάφυλλου περί δωροδοκίας, προσφέροντας στη Νικολέτα η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία, καρύδα ώστε να μην τον ψηφίσει.