Αθήνα

18 oC

αραιές νεφώσεις

Κι όμως τα βρήκαν! Ο Ορέστης Τσάνγκ και η Ελισάβετ έλυσαν την παρεξήγηση εκτός Survivor (Vid)

Κι όμως τα βρήκαν! Ο Ορέστης Τσάνγκ και η Ελισάβετ έλυσαν την παρεξήγηση εκτός Survivor (Vid)

Αν και οι δυο τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, λίγες μέρες μετά τις αποχωρήσεις τους από το ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως κατόρθωσαν να λύσουν ην όποια παρεξήγηση.

Αιτία της «κόντρας» του Ορέστη Τσανγκ και της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου ήταν βεβαίως η επιμονή του 27χρονου επιχειρηματία να ψηφίζει κατ’ εξακολούθηση την όμορφη μαχήτρια προς αποχώρηση.

Οι δύο πρώην «Μαχητές» βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελονώρας Μελέτη στον ΣΚΑΪ με τον Ορέστη να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους την ψήφιζε:

«Δεν είχα κάποιο προσωπικό θέμα μαζί της, απλώς έπρεπε να ψηφίζουμε κάποιον. Τουλάχιστον μετά το παιχνίδι υπάρχει χαμόγελο, υπάρχει καλή θέληση, καλή διάθεση!» ανέφερε.

«Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας και αν κάνουμε λάθος, τότε να το διορθώνουμε. Της είχα πει μέσα στο παιχνίδι ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. Θεωρώ ότι με τους τότε παίκτες πως ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος και με αυτό το σκεπτικό την ψήφιζα» πρόσθεσε ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας.

Send this to a friend