Αθήνα

13 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Survivor: Η στιγμή που ο Μάριος κοροϊδεύει τον σταυρό του Αγγελόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Η στιγμή που ο Μάριος κοροϊδεύει τον σταυρό του Αγγελόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέτυχε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor την απόλυτη νίκη, κερδίζοντας 10 φορές σε 15 αγώνες, και παίρνοντας μόνος του τη νίκη με 10-6.

Η εντυπωσιακή του παρουσία στο συγκεκριμένο αγώνισμα αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού, ωστόσο οι μαχητές με πρώτο τον Μάριο- Πρίαμο προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το επίτευγμα ενός μόνο ανθρώπου απέναντι σε 4.

«Μου έχει μείνει η εικόνα που είναι οι τέσσερις όρθιοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν την ήττα τους. Ο ένας ότι έχει ψηλά το κέντρο βάρους, ο άλλος ότι είχε δύναμη στα πόδια ο Γιώργος…», παρατήρησε πολύ σωστά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Δευτέρας.

Η Ελένη Τσολάκη, όμως, αναφέρθηκε ενοχλημένη σε μια συγκεκριμένη σκηνή από το χθεσινοβραδινό Survivor. Ο Μάριος Ιωαννίδης κοροϊδεύει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στους Μαχητές, επειδή ο παίκτης από την Σκιάθο κάνει τον σταυρό του πριν από κάθε αγώνα.

«Εκνευρίστηκα αφάνταστα με την κοροϊδία του Μάριου για τον σταυρό του Ντάνου. Δεν κοροϊδεύεις ποτέ κανένας άνθρωπο για την πίστη του», ξεκαθάρισε η Ελένη.

Η κουβέντα έκλεισε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφωνεί: «Γεια σου ρε Αγγελόπουλε που τα βάζεις με όλους και κερδίζεις ρε μεγάλε»!

Send this to a friend