• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 18:50

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Καυστικό σχόλιο από συνεργάτη της Σπυροπούλου: «Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νάνσυ Παραδεισανού της συμπεριφέρθηκαν σαν οχιές»

Στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" παραχώρησε συνέντευξη ο Στηβ Μιλάτος και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα προβλήματα που αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο.

«Ούτε εγώ ήμουν ικανοποιημένος, ούτε αυτή ήταν ικανοποιημένη από εμένα, οπότε καλύτερα ήταν που έληξε. Δεν θα το ρίξω όμως στην Κωνσταντίνα, όπως δεν το έχω ρίξει στην Κωνσταντίνα. Υπήρχαν και προβλήματα με την παραγωγή και με κάποιους από το πάνελ. Γενικά είχα κάποια αρκετά προβλήματα, γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή, δεν ήξερα. Δεν είχα ξαναπάει σε εκπομπή, να ξέρω να στήσω εκπομπή. Εγώ πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω τα θέματα και από το σπίτι μου. Γιατί είναι και το modeling. Μισοβδόμαδα εγώ έφευγα. Που να ήξερα ότι θα πρέπει να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα; Ποιος μου το είπε αυτό στην αρχή;», αναρωτήθηκε ο Στηβ Μιλάτος.

Στη συνέχεια σχολίασε τις δηλώσεις της Νάνσυς Παραδεισανού και της Φλορίντα Πετρουτσέλι οι οποίες είχαν υποστηρίξει ότι δεν ήταν ποτέ φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αυτό λέγεται λίγο «οχιά». Οχιά είναι το φίδι που το φιλάς το χειμώνα και το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Θα σε φάει το καλοκαίρι το φίδι, γιατί βγαίνει. Φεύγει από τη ζέστη, μπαίνει σε χειμερία νάρκη, έρχεται κοντά σου να το προστατεύσεις και μετά το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Οπότε έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή να είναι «Κωνσταντίνα μου, φίλη μου», τα μοιραζόντουσαν όλα και μηνύματα και πάμε για καφέ και σε παραστάσεις και ξαφνικά όταν τελειώνει η εκπομπούλα και τη διώχνουν «εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη μαζί της». Αυτό λέγεται κοιτάμε λίγο τον απαυτό μας. Το λέω και για τις δύο. Γιατί η Κωνσταντίνα ήταν φίλη τους και το ένιωθε ότι ήταν φίλη τους. Δεν είχε τι να κερδίσει από αυτές.»

«Δεν παρατήρησα να απολύει κάποιον. Προσωπικά για αυτό, για πράγματα που δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη» και στη συνέχεια σχολίασε τη συμμετοχή της στο Survivor: «Η Κωνσταντίνα στο Survivor, καμία σχέση. Ήταν σαν να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Σαν να είδε το Άγιο Φως και ξαφνικά ξύπνησε. Εγώ προτιμώ την Κωνσταντίνα την οποία γνώρισα πριν μπω στην εκπομπή. Που την είχα γνωρίσει στη Ρόδο. Πιο αθώα, πιο σεβαστή και πιο low profile.»

Send this to a friend