
LIFESTYLE
Η συγκλονιστική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για το δωμάτιο όπου ζει στο Σπίτι του ηθοποιού!
Μέσα σε μία στοίβα με πράγματα ζει η Καίτη Φίνου από τότε που χρειάστηκε, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, να ζει σε στέγη που της παρέχει το Σπίτι του Ηθοποιού με την ίδια να δηλώνει ευγνώμων στην Άννα Φόνσου.
Με ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε στους followers της περιήγηση στο δωμάτιο που όπως θα δείτε είναι γεμάτο με προσωπικά της αντικείμενα.
Όπως επεσήμανε πολλές φορές στο βίντεο, χρειάστηκε να στοιβάξει σε ένα τόσο μικρό δωμάτιο όλα τα πράγματα που είχε στο δυάρι όπου ζούσε πριν.
Όλες οι ντουλάπες είναι γεμάτες από ρούχα, τα έπιπλα ασφυκτικά γεμάτα από καλλυντικά και χρήσιμα προϊόντα περιποίησης και καθημερινής υγιεινής ενώ το μόνο σημείο που είναι άδειο είναι φυσικά το κρεβάτι της για να κοιμάται τις ώρες που θέλει να ξεκουράζεται.
Μία από τις πιο όμορφες γωνιές του δωματίου πάντως, είναι αυτή που έχει τις φωτογραφίες των δύο αδελφών της, που έφυγαν από τη ζωή και τη βύθισαν στο απόλυτο πένθος. Δεν τις ξεχνάει και με αυτόν τον τρόπο νιώθει ότι κρατάει ζωντανή τη μνήμη τους…
«Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο… Και μην μου πείτε για ξεσκαρτάρισμα… το κάνω ανά δύο εβδομάδες…χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν….. Το μόνο που προσέχω είναι τα πολύμπριζα μην ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές….
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεβάτι υποσέντονο και κόβω το ψωμί, το τυρί ή τα φρούτα εκεί… Όμως λέω δόξα τω Θεώ γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα…. Όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φόνσου…. Περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο “άδειο”…αυτά και καλό βράδυ να έχετε» έγραψε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου στη λεζάντα του βίντεο.
@kaiti1959Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο…και μην μου πείτε για ξεσκαρταρισμα..το κάνω ανά δύο εβδομάδες…χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν….. το μόνο που προσέχω είναι τα πολυμπριζα μην ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές….από την στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεββατι υποσεντονο και κόβω το ψωμί,το τυρί ή τα φρούτα εκεί… όμως λέω δόξα τω Θεω γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα….όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φονσου….περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο “αδειο”…αυτά και καλό βράδυ να έχετε ✊️❤️
πηγή: gossip-tv.gr
Ροή Ειδήσεων

31/05/2023 | 00:18
Νέα ένταση μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας: «Αδικαιολόγητα επιθετικός» ελιγμός κινεζικού μαχητικού κοντά σε αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος

31/05/2023 | 00:06
Θεόδωρος Δηλιγιάννης: Διετέλεσε πέντε φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας, δολοφονήθηκε από έναν χαρτοπαίκτη!
30/05/2023 | 23:57
Όλυμπος: Τραυματίστηκε περιπατητής, επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωσή του

30/05/2023 | 23:43
N. Mηταράκης: Προς τιμήν του, ο κ. Ανδρουλάκης δεν μίλησε στη Χίο για τις δομές σε αντίθεση με τους υποψήφιους βουλευτές του
29/05/2023 | 09:06
Πάνος Μουζουράκης: Το κάλεσμά του στους ρεπόρτερ – «Η γυναίκα μου είναι άγγελος και μου είπε να έρθω να σας κεράσω»

29/05/2023 | 22:03
Λάρισα: 28χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και πέθανε στο Νοσοκομείο μετά από απίστευτη ταλαιπωρία
29/05/2023 | 12:44
«Η καρδιά του είναι τεράστια…»: Το συγκινητικό μήνυμα της Εριέττας Κούρκουλου για τον αδερφό της
29/05/2023 | 09:14
Σταματίνα Τσιμτσιλή για γάμο Πάνου Μουζουράκη: «Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο… με ξεπερνά»

29/05/2023 | 07:09
Αμαλιάδα: «Γιατί το κάνεις αυτό;» – 14χρονη καταγγέλλει θείο της για βιασμό – Στο εδώλιο και ο αδελφός
29/05/2023 | 13:04