
LIFESTYLE
Στη συγκλονιστική συνέντευξη της Κικής Λιτσάκη γνωστής ως Σούπερ Κικής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει τη συγκίνηση που ένιωσε όταν άκουσε την εξομολόγηση της νεαρής κωμικού.
Η νεαρή έγινε ευρέως γνωστή από τις “Σφήκες” του The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για την ιστορία της ζωής της, από τη δύσκολη παιδική ηλικία μέχρι τη φυλακή και την απεξάρτηση της από τα ναρκωτικά.
Η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της αναφέρθηκε στα συναισθήματά της για όσα πέρασε η Κική σε τόση νεαρή ηλικία. Η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε τη χθεσινή συνέντευξη και αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα: “Μένω στο πριν… πως ένα κορίτσι ζει μέσα στο σπίτι της. Είδα το γράμμα χθες, από το Instagram και έβαλα εγώ τα κλάματα…”.
Σε μια εκ βαθέων συζήτηση μίλησε πρώτη φορά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο και την ενδοοικογενειακή βία που στιγμάτισε τα πιο αγνά χρόνια της ζωής της. Τα ναρκωτικά, οι LOCOS ο εθισμός, η παραβατική συμπεριφορά που οδήγησε στον εγκλεισμό της στη φυλακή, η κατάθλιψη, η προσωπική της μάχη για την απεξάρτηση και τέλος η λύτρωση.
Σε ό,τι αφορά τον εθισμό της με τα ναρκωτικά, είπε: «Έφυγα μικρή από το σπίτι μου και έμενα σε ένα γείτονα. Ήταν γκέι και ήταν το πρότυπό μου. Πήγαινα σπίτι μου και άλλαζα ρούχα μόνο. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τους γονείς μου. Η μάνα μου δούλευε. Ήταν στον κόσμο της. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα μου ναρκωτικά. Στην αρχή είχε πλάκα. Αλλά με τα χρόνια άρχιζε να μην έχει πλάκα. Για χασίσι μιλάω. Μετά άρχισα να πίνω χάπια. Μετά ήρθαν τα πιο σοβαρά, LSD και κοκαΐνη. Μέχρι που έγινε ανάγκη. Ήμουν πλέον 17. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη στη ζωή μου».
H Kική είχε μιλήσει πριν χρόνια και στον Σταύρο Θεοδωράκη στην εκπομπή Πρωταγωνιστές. όπου κλαίγοντας περιέγραψε όσα έζησε στη φυλακή και πόσο τη φοβόταν…
«Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πήγαινα φυλακή. Πιο μπλεγμένο ήταν το αγόρι μου. Εγώ ήθελα να εξασφαλίζω τη χρήση μου. Έμεινα δυο χρόνια στη φυλακή. Η στιγμή της προφυλάκισής μου είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Φεύγοντας από το γραφείο της ανακρίτριας βλέπω τη μητέρα μου να με κοιτάει. Ήταν ένα χάος. Φίλησα τη μητέρα μου, μπήκα στην κλούβα… Όλα τα παιδιά κλαίγανε. Το είχα πάρει πολύ ψύχραιμα. Ήμουν στη φυλακή στη Θήβα. Όταν έγινε αυτό με την κ. Κουτσελίνη και ήρθαν τα κανάλια ένιωσα πάλι σαν εγληματίας που έχει κάνει κάτι κακό και ασχολούνται μαζί του.
Όταν μπήκα στη φυλακή έπαθα σοκ. Ήμουν στη φυλακή με την κολλητή μου. Για έξι μήνες ήμουν άλλος άνθρωπος με την εξάρτηση. Δοκίμασα ηρωίνη 20 μέρες πριν μπω στη φυλακή. Με προσέγγισε κάποιος μέσω facebook. Έκανα δέκα φορές ηρωίνη, μέχρι που μπήκα φυλακή. Και ευτυχώς γιατί τώρα δε θα ήμουν εδώ. Ευτυχώς μπήκα στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ και έκανα θεραπεία.Όταν μπήκα στη φυλακή τότε η μάνα μου κατάλαβε τα λάθη της και από τότε ήταν πάντα δίπλα μου», κατέληξε.
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
AD10S: Ο θεός που μπήκε στο σώμα ενός κοινού θνητού
ΗΠΑ: Ο Τραμπ έκανε ακόμη ένα βήμα προς την αποδοχή της ήττας του

Θέμης Κανέλλος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου από άντρα στη γειτονιά – Μου πρότεινε και λεφτά
