Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τα δάκρυα της Πόπης Τσαπανίδου στην εκπομπή της Μελέτη: Λύγισε όταν μίλησε για τον πατέρα της

H Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της.

H Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της.

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του.

Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», είπε η Πόπη Τσαπανίδου με δάκρυα στα μάτια.

Send this to a friend