Αθήνα

25 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Τα λόγια αγάπης της Έλενας Τσαβαλιά στον Σεφερλή και τα «καρφιά» του Αργύρη Αγγέλου για τη ματαίωση της παράστασης

Η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά, έκανε μια ανάρτηση μετά την είδηση για τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης».

Η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά, έκανε μια ανάρτηση μετά την είδηση για τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης».

«Έτσι γιατί σ' αγαπώ... Για την καλοσύνη της ψυχής σου, για την ειλικρίνειά σου, για την ευθύτητά σου, για τη δεύτερη σκέψη που ΔΕΝ κάνεις ποτέ (ενώ θα έπρεπε!). Μείνε αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που είσαι και άσε τους άλλους να κατεβάζουν τα μάτια όταν σε συναντούν», έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο Μάρκος Σεφερλής είναι εκείνος που απαίτησε διαφορετικά πράγματα από εκείνα που είχαν συμφωνηθεί: «Να έχει στη μαρκίζα άποψη για το εικαστικό, αλλά και δική του αφίσα μόνο με τον ίδιο. Η οικονομική πρόταση που είχε ήταν μισθός συν ποσοστά. Τον Αύγουστο ζήτησε προφορικά 50.000 ευρώ ως εγγύηση. Το ίδιο ζήτησε και γραπτώς, αλλά και κάτι παραπάνω. Ζητά να πρωταγωνιστήσει ο ίδιος Δεκέμβρη-Γενάρη στο Θέατρο Περοκέ σε παιδική παράσταση. Πρόκειται για δύο εβδομάδες πριν το «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς. Αφού το βράδυ θα ήταν στο Περοκέ, ζήτησε οι πρόβες να γίνονται πρωί».

O Αργύρης Αγγέλου δήλωσε στην εκπομπή: «Όλοι ήμασταν ενημερωμένοι από τον περασμένο Φεβρουάριο να έχουμε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μας, έτσι ώστε τους δύο μήνες που θα διαρκούσαν οι πρόβες να είμαστε διαθέσιμοι και να πάμε για πρεμιέρα τον Φεβρουάριο. Μας κάλεσαν στο γραφείο μερικές μέρες πριν για να μας ενημερώσουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν μου αρέσει να ακούω ότι οι ηθοποιοί ζήτησαν και απαίτησαν. Μη λένε γενικά οι ηθοποιοί. Αν ήμασταν 25 άτομα μαζί με τον κ. Σεφερλή, τους 18 που τους ξέρω δεν είναι οι ηθοποιοί που ακύρωσαν τη δουλειά. Δεν είναι μία δουλειά που στήθηκε ούτε πάνω σε εμένα, ούτε πάνω στην κ. Δραγούμη, ούτε στους άλλους ηθοποιούς. Είναι μία δουλειά που στήθηκε πάνω στον κ. Σεφερλή. Πιστεύω ότι ακυρώθηκε επειδή υπάρχουν καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όχι με εμένα. Όλοι οι ηθοποιοί είναι στεναχωρημένοι και ξεκρέμαστοι».

Send this to a friend