• Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου
  • 07:24

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Τα πήρε» με τον Σώζοντα ο Κρητικός! «Έφριξα όταν είδα τα βίντεο με όσα έλεγε για μένα ο Χάρος- Με πρόδωσε»

Ο Στέλιος Κρητικός επέστρεψε στην Ελλάδα και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, όπου μίλησε για την  “κόντρα” που είχε στο Survivor με τον Σώζοντα. 

Όπως είπε: «Μέσα στο παιχνίδι υπήρχε μία κόντρα με έναν άνθρωπο που με κατηγορούσε απίστευτα, τον Σώζοντα, και ήθελα να δω τι έχει ειπωθεί. Δεν έχουμε εικόνα για το τι βλέπει ο κόσμος, παίζουμε ένα παιχνίδι στα τυφλά. ΟΙ δικοί μου άνθρωποι μου έλεγαν «δεν μπορείς να φανταστείς τι έλεγε για σένα». Και όντως έφριξα όταν είδα τα videos. Πιο πολύ με ενόχλησαν οι κατηγορίες που έβγαζε από τη φαντασία του».

“Θεωρώ ότι ο Χάρος με πρόδωσε. Πρόδωσε με την εμπιστοσύνη μου, γιατί εγώ ήμουν δίπλα του, τον βοήθησα και ήμουν πρώτος που τον πλησίασα και τον στήριξα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι έβγαινα πίσω από την πλάτη μου και με έλεγε ψεύτη, διπρόσωπο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έζησα ένα Survivor για να μείνει η αντιπαράθεσή μου με τον Σώζοντα. Έχω μια τεράστια αγάπη γι’ αυτό που έζησα και το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα ήθελα να ξαναμιλήσω είναι ο Σώζων”, ανέφερε ο Στέλιος.

Η κόρη σου Κόμισσα είναι δύο ετών. Πώς αντέδρασε όταν επέστρεψες στο σπίτι; Σε αναγνώρισε; “Όταν γύρισα σπίτι έπειτα από τρεισήμισι μήνες άρχισα να της μιλάω έξω από την πόρτα, της λέω “κορίτσι μου, αγάπη μου”, για να μη με δει ξαφνικά μπροστά της. Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν εμφανίστηκα μπροστά της ήταν να στρέψει το βλέμμα της μια στην τηλεόραση και μία σε εμένα. Μπουσούλησα κοντά της, άρχισα να της τραγουδάω το νανούρισμά της και τότε συνειδητοποίησε ότι είμαι στ’ αλήθεια εκεί.»

Send this to a friend