Αθήνα

22 oC

αίθριος καιρός

Τα «ψιλοπήρε» ο Μουζουράκης! «Δεν κατάλαβα τι είδα! Ήταν διαφορετικά μοιρασμένο το τραγούδι στην πρόβα…» (vid)

Και εκεί που τελείωσαν το τραγούδι στο The Voice Νάσος Κατσίνας και Νικόχρηστος Λαμπαούνας, ο coach τους Πάνος Μουζουράκης φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος…

Και εκεί που τελείωσαν το τραγούδι στο The Voice Νάσος Κατσίνας και Νικόχρηστος Λαμπαούνας, ο coach τους Πάνος Μουζουράκης φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος…

Όταν ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Καπουτζίδης το παρατήρησε, ο Πάνος Μουζουράκης δεν δίστασε λεπτό να εκφράσει τα όσα είδε να συμβαίνουν: «Δεν κατάλαβα τι είδα! Ήταν διαφορετικά μοιρασμένο το τραγούδι στην πρόβα. Έγιναν αλλαγές τελευταία στιγμή;»

«Όχι ήταν δικό μου λάθος που το έσωσε τελευταία στιγμή ο Νικόχρηστος» εξήγησε ο διαγωνιζόμενος Νάσος Κατσίνας, και ο Πάνος Μουζουράκης συνέχισε πως και στην αρχή μάλλον έγιναν κάποιες αλλαγές, αλλά οι teampanιστές τον διαβεβαίωσαν πως δεν είχε συμβεί άλλη αλλαγή. «Καταρχάς αυτό το τραγούδι ήταν να πείτε, ή ήταν να πείτε τη Λυγαριά και είπατε τον Πλάτανο; Να το πιάσω από εκεί», προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Θεωρώ ότι ήταν εξίσου δίκαια μοιρασμένο το τραγούδι. Για κάποιο λόγο θυμάμαι ότι ο Νάσος έμπαινε στην αρχή. Όντως οι καταλήξεις σου δεν ήταν σωστές τονικά στην αρχή. Όντως μπράβο στον Νάσο που παραδέχτηκε το λάθος του, όντως μπράβο στον Νικόχρηστο που το έπιασε και δεν το άφησε να πέσει κάτω. Το λάθος του Νάσου τον στοίχειωσε σε όλο το υπόλοιπο τραγούδι με αποτέλεσμα όταν ξαναμπήκε στον στίχο από φόβο ότι θα το ξαναχάσει, έδωσε εκείνη την παραπάνω ενέργεια και την τσατίλα που σου ζήτησα να μην το βγάλουμε. Και προσπάθησες να το σώσεις φωνάζοντας το τραγούδι», είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

Όταν ο Νάσος εξήγησε ότι του πήγαινε καλύτερα έτσι… ο Πάνος σχολίασε: «Δηλαδή απλά κουνούσες το κεφάλι σου την ώρα που τα έλεγα εγώ». Τελικά ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να συνεχίσει στα knockouts με τον Νικόχρηστο.

Send this to a friend