Αθήνα

9 oC

αραιές νεφώσεις

Τάσος Κωστής: «Πάλεψα με τον καρκίνο- Κάπνιζα τριάμισι πακέτα την ημέρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show, για την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show, για την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου. Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, «καρκίνος», δύσκολη λέξη. Συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια και το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντας το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο; Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία» αποκάλυψε ο αρχικά ο Τάσος Κωστής.

«Δεν θα πω ποτέ τη λέξη κέρδισα, όχι. Δεν ξέρεις ποτέ. Καλά είναι έτσι. Ούτε κέρδισα ούτε έχασα. Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή και αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους. Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν την γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του, έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Έδινα εγώ κουράγιο γιατί δεν θέλω να με λυπούνται. Ήθελα να μην έρχεται να με βλέπει έτσι. Έπαιρνα κουράγιο από μόνος μου, δεν χρειάζομαι από τους άλλους» είπε στην συνέχεια ο Τάσος Κωστής.

«Κάπνιζα τριάμισι πακέτα την ημέρα» παραδέχθηκε, ακόμη, ο Τάσος Κωστής. «Άφησε να μου αφαιρεί ποιότητα ζωής το τσιγάρο και δεν μπορούσα πια να κάνω κάποια πράγματα που ήθελα έτσι όπως ήθελα να τα κάνω».

Δείτε στο σχετικό βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Τάσος Κωστής:

Send this to a friend