Αθήνα

12 oC

αραιές νεφώσεις

Τετράδα- «φωτιά»! H Τούνη του My Style Rocks και οι φίλες της είναι το... κάτι άλλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η πιο σέξι παίκτρια του My style rocks Ιωάννα Τούνη έφτασε πολύ κοντά στην νίκη, αλλά τελικά το πολυπόθητο στέμμα πήρε η Ραμόνα Βλαντή.

View this post on Instagram

J TEAM IS READY 💅🏽💅🏽 Εσείς?! 😍 Για να με στηρίξετε: ➡️στείλτε sms: M6 στο 54777 ➡️ή πάρτε τηλ 9019014146 για Ελλάδα. (Για Κύπρο M6 στο 6633 και τηλ στο 90031746) #girlgang #mygirls #myteam #teamtouni #jtounismos #jtouni #skai #skaitv #grmystylerocks #mystylerocks #stylish #team #ourway #whoruntheworld #girls #letsdoit #showtime #❤️ Ευχαριστώ θερμά την @med_luxurious_label για τα σούπερ σεξυ κορμάκια μας & την @luigi_footwear για τις μποτες των κοριτσιών 🤘🏽💖 _________________________________________________________ Για να με ψηφίσετε στον αποψινό live τελικό στέλνετε sms ή παίρνετε τηλέφωνο (όσες φορές θέλετε😋) στους κωδικούς που σας έχω γράψει παραπάνω! Η ψηφοφορία αρχισεεεεε❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Οι δυο τους συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στον τελικό του My style rocks και η Ιωάννα Τούνη μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε ευτυχισμένη. Ευτυχισμένοι που στην πορεία της αυτή, αλλά και στον μεγάλο τελικό είχε κοντά της τις καλύτερες της φίλες που την στήριξαν πολύ.

Και όπως φαίνεται και οι κολλητές της είναι εξίσου εντυπωσιακές με την ίδια!

«Ε Υ Τ Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Η ! Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας… Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο…. Ήρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella ❤️ Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου! @kikatsekou @stela_passari @lenia_papp είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί…. Ευχαριστώ! Σας αγαπώ 🤞🏽#mystylerocks #friendshipgoals #mygirls #ευχαριστώ #δενξέρουμεεμείςε;» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία μαζί τους.

View this post on Instagram

Ε Υ Τ Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Η ! Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας... Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο.... Ήρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella ❤️ Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου! @kikatsekou @stela_passari @lenia_papp είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί.... Ευχαριστώ! Σας αγαπώ 🤞🏽#mystylerocks #friendshipgoals #mygirls #ευχαριστώ #δενξέρουμεεμείςε;

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Send this to a friend