• Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου
  • 00:08

Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Θα ανταμώσουμε κάποια στιγμή παλιόφιλε»: Το συγκινητικό αντίο του Γιώργου Χρανιώτη στον Αριστοτέλη Αποσκίτη

Σοκαρισμένος είναι ο Γιώργος Χρανιώτης από την ξαφνική απώλεια του ηθοποιού Αριστοτέλη Αποσκίτη και με λίγα λόγια θέλησε να μιλήσει για τον συνάδελφό του, αποχαιρετώντας τον.

Σοκαρισμένος είναι ο Γιώργος Χρανιώτης από την ξαφνική απώλεια του ηθοποιού Αριστοτέλη Αποσκίτη και με λίγα λόγια θέλησε να μιλήσει για τον συνάδελφό του, αποχαιρετώντας τον.

Ο Γιώργος Χρανιώτης περιέγραψε πως τον γνώρισε, αλλά και πως έμαθε την είδηση του θανάτου του, που «έπεσε σαν κεραυνός».

Τι έγραψε ο ηθοποιός

«23 χρόνων ήμουν και τον γνώρισα σε ένα ραδιοφωνικό σποτάκι, που πήγα να κάνω. Γνωριστήκαμε, του θύμισα ότι είχαμε πρωτοειδωθει, σ ένα μπαράκι στον Πειραιά, που εγώ δούλευα σαν μπάρμαν. Μου είπε ότι θα ναι για λίγες μέρες στην Αθήνα, γιατί εκτός από ηθοποιός, δούλευε σαν ταξιδιωτικός φωτογράφος, έκανε ταξιδιωτικά ρεπορτάζ. Πήγαμε μια βόλτα, μέχρι την παραλία, ήπιαμε καφέ, καπνίσαμε και τότε ο Τελης, άρχισε να μου μιλάει, με απίστευτη ένταση και πάθος, για τα ταξίδια του, για τα περίπου 80 κράτη που χε ταξιδέψει, για ιστορίες με πρώην ανθρωποφάγους στην Ν.Γουινεα και για κυνήγια ανακόντα και για μυστηριώδεις φυλές στον Αμαζόνιο και για Ινδούς σουφι και για θάλασσες και ποτάμια και βουνά και ΖΩΗ!!!!!!!

Και θυμάμαι, πραγματικά θυμάμαι ακριβώς την στιγμη που έφαγα σαν κεραυνό στο κεφάλι μου, σαν πέτρα απ την μαγική υπερβατική χώρα της αποκάλυψης, θυμάμαι την στιγμή της σκέψης που έκανα βλέποντας αυτόν τον παθιασμένο γίγαντα(ειναι και ψηλεας ο άτιμος), ότι εγώ έτσι θέλω να ζήσω και ότι… Γιωργάκη δεν ξέρω τι θα κανείς στην ζωή σου αλλά ότι και να κάνεις, πρέπει να φροντίσεις να γυρίσεις αυτόν τον πλανήτη, άσχετα αν θα χεις χρήματα ή όχι πρέπει να εξερευνήσεις, όσο πιο πολλές πατημένες και απάτητες γωνιές μπορείς. Κι έτσι κι έκανα!!! Αυτή την επένδυση έκανα στην ζωή μου και δεν μετάνιωσα ποτέ για αυτό. Κάθε φορά που ετοιμαζόμουν για αναχώρηση, περνούσα απ το σπίτι του για να αράξουμε και να πάρω τις πολύτιμες σημειώσεις απ το φιλαράκι μου. Εχτές ο Τέλης έφυγε για ένα ταξίδι που δεν είχε προγραμματίσει αλλά φαντάζομαι για να έφυγε, κάτι θα είδε εκεί πέρα και πάει να το εξερευνήσει. Θα ανταμώσουμε κάποια στιγμή παλιόφιλε, αλλά να ξέρεις θα μου λείψεις πολύ…. Καλό σου ταξίδι πολυταξιδεμένε μου φίλε. Καλό σου ταξίδι Τέλη Αποσκίτη…».

Send this to a friend