
LIFESTYLE
Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ από το The Bachelor έκαναν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση ως ζευγάρι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Οι δυο τους πιο διαχυτικοί από ποτέ μίλησαν στην Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό για τον έρωτά τους, τη σχέση τους και την εμπειρία τους στο παιχνίδι.
Αμέσως μετά το ερωτευμένο ζευγάρι αναχώρησε από το πλατό για να πάει σπίτι του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” τον Παναγιώτη και την Νικόλ να βγαίνουν από τις εγκαταστάσεις του Alpha, αγκαλιασμένοι! Ο πρώην Bachelor και η 21χρονη ginger καλλονή απαθανατίστηκαν σε άκρως τρυφερές στιγμές, χωρίς να αφήνουν ο ένας τον άλλον με τίποτα!
Οι δυο τους δεν δίστασαν να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα! Ο Παναγιώτης και η Νικόλ ζουν τον έρωτά τους και ανυπομονούν να δουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα κάνουν στη σχέση τους.
«Αυτό που με κέρδισε σε εκείνη είναι η αθωότητα στα μάτια της, το χαμόγελό της, μα πάνω από όλα η ψυχή της. Τέτοια καλοσύνη που έβγαζε σε κάθε γύρισμα, μπορεί να την πλήγωνα, να την έφερνα σε δύσκολη θέση, κάποιες φορές, μπορεί όντως να έβλεπε τον προβληματισμό μου, παρόλα αυτά είχε πάντα τον τρόπο της να με κερδίζει στις πιο δύσκολες στιγμές της. Δεν ξέφευγε. Μπορεί να έκλαιγε, μπορεί να εκνευριζόταν, αλλά το έκανε με τόση γλυκύτητα» αποκάλυψε ο Παναγιώτης στην Ναταλία Γερμανού για την Νικόλ.
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Πήγε για έλεγχο σε κομμωτήριο και ο κομμωτής τόν χτύπησε! Λουκέτο 15 ημερών και πρόστιμο 4.600 ευρώ
Φρίκη με ανήλικους στη Θεσσαλονίκη: Επτά αγόρια βίασαν 14χρονη συμμαθήτριά τους
Ροή Ειδήσεων
16/07/2025 | 08:40
Βόλος: Ποινή φυλάκισης σε ζευγάρι για άγριο καβγά με ξυλοδαρμό και καταγγελίες – Είχαν διαφορετική αντίληψη για… τη σχέση τους
16/07/2025 | 08:33
Λέσβος: Σε ύφεση η φωτιά στο Σκαλοχώρι – Στάχτη 300 στρέμματα χαμηλής βλάστησης και βελανιδιές
16/07/2025 | 08:19
Χρυσοχοΐδης: Θα δώσουμε μάχη για να προστατεύσουμε τα σύνορα – Όσοι παριστάνουν τους δήθεν ευαίσθητους ας πουν στον κόσμο ας αφήσουμε τους παράνομους μετανάστες να έρθουν
16/07/2025 | 08:10
Περιοδεία Κυρ. Μητσοτάκη στην Ευρυτανία – Θα επισκεφθεί το χωριό Φουρνά που ξαναπήρε ζωή

16/07/2025 | 07:59
Σε πορτοκαλί συναγερμό για εκδήλωση πυρκαγιάς σήμερα η Αττική και άλλες περιοχές της χώρας

16/07/2025 | 07:45
Υπόθεση Φιλιππίδη: Τι ακολουθεί μετά την καταδικαστική απόφαση για δύο απόπειρες βιασμού

15/07/2025 | 15:48
Γεράσιμος Μιχελής: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο
15/07/2025 | 15:41
Πέτρος Φιλιππίδης: Η Αφροδίτη Γεωργούση «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την απόφαση του δικαστηρίου – «Αισθάνομαι δικαιωμένη»
15/07/2025 | 16:32
Ο Γεράσιμος Μιχελής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη: «Σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το “Πάρα Πέντε” με τον Γιώργο Καπουτζίδη»
15/07/2025 | 16:09
Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσφεύγει στον Άρειο Πάγο – «Ο νομικός αγώνας συνεχίζεται», λέει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

15/07/2025 | 08:14
Συντάξεις: Ποιοι δικαιούνται προσαύξηση στην επικουρική έως 300 ευρώ τον μήνα [πίνακες για όλα τα ταμεία]
15/07/2025 | 13:30
Χανιά: Θρασύτατη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο – Ξαναγύρισαν “στον τόπο του εγκλήματος” οι δράστριες

15/07/2025 | 13:40
Δικηγόρος μητέρας Παναγιωτάκη: Η Μουρτζούκου έχει «εμμονή» με την εντολέα μου – Δεν υπάρχουν στοιχεία κατά της
Σχετικά Άρθρα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η Αφροδίτη Γεωργούση «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την απόφαση του δικαστηρίου – «Αισθάνομαι δικαιωμένη»
