Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

The Voice: Η εντυπωσιακή μπαρμπέρισα “έστειλε αδιάβαστο” τον Σάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μπαρμπέρισα Λένα Ριζοπούλου εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice στη φάση των Knockouts με σκοπό να περάσει στη φάση των battles.

Η μπαρμπέρισα Λένα Ριζοπούλου εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice στη φάση των Knockouts με σκοπό να περάσει στη φάση των battles.

Ο Σάκης Ρουβάς ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία της, ωστόσο απόρησε με τον τρόπο που ερμήνευσε το τραγούδι. “Ρε συ Λένα, έχεις μια πολύ μεγάλη άνεση στο λαϊκό τραγούδι. Έχεις αυτή την ωραία λαϊκή φωνή και την ίδια στιγμή βλέπω ένα κορίτσι… Κάτι μάσαγες; Τι έκανες; Τι γλώσσα σου μάσαγες;” αναρωτήθηκε ο Σάκης Ρουβάς με τη διαγωνιζόμενη να απαντά “τίποτα”.

“Ήσουν εκεί, τραγουδούσες και σαν να έλεγες “να τελειώσει, να κάνω πέντε push ups”… Κάτι τέτοιο… Κάπου αλλού ήσουν” πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς. “Εδώ ήμουν απλά είχα αγχωθεί”, απάντησε η διαγωνιζόμενη.

Σ.Ρ.: Τι είχες αγχωθεί; Νόμιζα ότι θες κάποιον να πλακώσεις! Σφιχτή ήσουν πολύ. Σαν να μάσαγες και κάτι και λέω, τι γίνεται… Όμως τραγουδούσες πολύ καλά. Μετά εκεί που λες, “ένα σφάλμα έκανα και θέλω να το ξεχάσω”, ρίχνεις ένα γέλιο του τύπου “θα σε τσακίσω, θα σου σπάσω τα παϊδια μεγάλε”! Με έστειλες αδιάβαστο! Δεν ξέρω τι έκανες!

Λ.Ρ.: Με συνεπήρε αυτό το σφάλμα που είχα κάνει…

Σ.Ρ.: Λένα, αυτό που θα ήθελα από σένα είναι ρε παιδί μου να λιώσεις λίγο, να χαλαρώσεις, να λυθείς. Είσαι τσιμέντο. Είσαι σφιγμένη πολύ. Πρέπει να χαλαρώσεις, να μπει μέσα στα κύτταρα σου αυτό που κάνεις.

Send this to a friend