• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 07:27

Αθήνα

11 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Θεοφανία Παπαθωμά: Το να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν πολύ πιο σημαντικό από την καριέρα

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της «Ελένης» και αναφέρθηκε τόσο στην οικογένειά της όσο και στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της «Ελένης» και αναφέρθηκε τόσο στην οικογένειά της όσο και στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Ήταν λογικό να απέχω κάποια χρόνια από την τηλεόραση γιατί έκανα τρία παιδιά. Το ήθελα. Θεωρούσα ότι το να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν πολύ πιο σημαντικό από την καριέρα που την είχα, ούτως ή άλλως, χορτάσει» είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Είμαι χαλαρή μαμά. Ούτε αυστηρή, ούτε νευρική. Έχω τις εντάσεις μου, δεν είμαι ο Βούδας αλλά δεν είμαι από πάνω να κυνηγάω με υστερίες τα παιδιά» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον σύντροφο της, Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά παραδέχθηκε πως: «Προσωπικός χρόνος για μένα και τον Γρηγόρη υπάρχει όταν είμαστε μόνοι μας το βραδάκι και όλοι κοιμούνται. Τον θαυμάζω πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Η φωνή του μίλησε απευθείας στην ψυχή μου. Αυτό που με κέρδισε βέβαια ήταν το σύνολο».

«Δεν ήταν εύκολο έχοντας ένα παιδί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Το διαχειρίζεσαι όμως. Θέλω να είμαι αρεστή, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα δω κάποια στιγμή την εικόνα μου και δεν θα μου αρέσει. Το πέρασμα του χρόνου θα με τρομάξει αν δω την εικόνα μου να αλλάζει τρομακτικά» είπε στην συνέχεια.

Αναφερόμενη στις Άγριες Μέλισσες η ηθοποιός είπε πως: «Σε μένα λειτουργεί πάντα το ένστικτο. Το ίδιο και στην τηλεόραση. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο ραντεβού την επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Send this to a friend