• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 02:13

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Με αγαπάω πολύ, το πρωί που ξυπνάω με φιλάω στον καθρέφτη», αποκαλύπτει γνωστός τραγουδιστής (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πόσο πολύ αγαπάει τις γυναίκες, αλλά και τον... εαυτό του αποκάλυψε γνωστός τραγουδιστής σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εξηγώντας γιατί κάθε πρωί που ξυπνά φιλά τον εαυτό του.

Ο Γεώργιος Γερολυμάτος μίλησε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη για τον έρωτα στη ζωή του και τη σύζυγό του.

«Οι γυναίκες πάντα με προσεγγίζουν. Και συμπαθητικός είμαι και λεβέντης είμαι. Με συμπαθούν οι γυναίκες. Έρχονται όλες οι γυναίκες που είχαμε συνδεθεί στο παρελθόν. Είμαστε φιλαράκια. Άλλες είναι παντρεμένες, δεν το ξέρει ο άντρας τους. Ήμασταν κάποτε μαζί, περάσαμε ωραία. That’s life και με αγαπάνε και τις αγαπάω και αυτό το ξέρω μόνο εγώ, αυτή και ο Θεός. Έτυχε στη ζωή να μου κολλάνε οι γυναίκες και ντρεπόμουν, ήμουν πολύ ντροπαλός μικρός. Δεν σου το κρύβω ότι κοκκίνιζα. Μετά ξεπετάχτηκα εγώ που έγινα τραγουδιστής. Σιγά σιγά πήρα αέρα κι εγώ. Έγώ έφταιγα;», αναρωτιέται ο καρδιοκατακτητής Γιώργος Γερολυμάτος και αποκαλύπτει και πιο ήταν το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει γυναίκα από ζήλια…

«Το πιο ακραίο που έχει κάνει γυναίκα. Είχα σχέση και έφερε κλειδαρά, επειδή εγώ την εποχή εκείνη έκανα μια άλλη σχέση και αυτή για να με εκδικηθεί έφερε έναν κλειδαρά… Οι κλειδαράδες τότε τους έλεγες άνοιξε αυτό το διαμέρισμα και ανοίγαν. Άνοιξε το σπίτι ο κλειδαράς, μπήκε μέσα, τα έσπασε όλα και τα βρήκα όλα σπασμένα», περιέγραψε.

 

Send this to a friend