Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τι είπε η Ελένη Ράντου για την επιστροφή του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω «μωρή Κατακουζίνα»

H Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τα κιλά που έχασε και για την πρόταση που δέχτηκε για την επιστροφή του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Ήταν απαίτηση του Σταμάτη Φασουλή να χάσω κιλά. Έπιασε την ενδυματολόγο μας και της είπε να με πάει σε διατροφολόγο. Έχω χάσει πάνω από 5 κιλά, αλλά πρέπει να χάσω άλλα 3», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θρυλική σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης»:

«Μου είχαν προτείνει να ξανακάνουμε το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Ήμουν έντρομη. Δεν ξέρω πως ξαναπιάνεις ένα χαρακτήρα που τον άφησες 20 χρόνια πίσω. Είχε πολύ reality μέσα το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Οι ρόλοι πια και εμείς είχαμε γίνει ένα. Είμαστε άλλοι πια. Έχουν δει άλλα τα μάτια μου, έχω μεγαλώσει το παιδί μου. Δεν ξέρω αν κουβαλάω τα ίδια μποφόρ τρέλας. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω “μωρή Κατακουζίνα”, θα μου φαινόταν άκομψο σ΄ αυτή την ηλικία. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, δεν ξέρω πως θα ήταν το “μωρή γκαρσόνα”».

Send this to a friend