Αθήνα

16 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

«Κάποιοι σοκαρίστηκαν! Εγώ είχα φρικάρει γιατί…»: Τι εξομολογήθηκε η Κοκκίνου για τον Μπόγρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί αυτά που είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη να ήταν λιγοστά, ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο DOT και τους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση τους. 

«Κάποιοι σοκαρίστηκαν όταν έκανα σχέση με τον Γιώργο Μπόγρη. Δεν πέρασα εφηβεία όταν έπρεπε, την πέρασα μετά. Ο σύντροφός σου σε κάνει να το δεις αυτό χαλαρά. Γιατί εγώ είχα φρικάρει. Προσπαθούσαν να βγάλουν ένα δικό μου προφίλ, το οποίο καμία σχέση με μένα δεν είχε. Και με χαρακτηρισμούς… Και γενικότερα οι χαρακτηρισμοί κάθε φύσεως δεν μου αρέσουν για ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.

Και με λυπεί το γεγονός ότι είναι τόσο εύκολο πλέον να χαρακτηρίζουμε τους ανθρώπους είτε από μία πράξη τους, είτε από μία σχέση τους, είτε από μία δήλωσή τους, είτε από την εμφάνισή τους. Όμως δεν υπάρχει ουσία σε αυτό γιατί δεν τους ξέρουμε καθόλου. Δεν είχα φρικάρει σε βαθμό να πω “χωρίζουμε”, δεν ήμουν ηλίθια. Απλά φοβήθηκα! Λέω “τι έγινε; Τόσος χαμός;”», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Send this to a friend