• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 18:45

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Υπέφερα, δεν τα πάω καλά με τα νοσοκομεία»: Τι λέει η Σάννυ Μπαλτζή για την περιπέτεια της υγείας της (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκαπέντε ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο κλείνει η Σάννυ Μπαλτζή, αφού μια ίωση σε συνδυασμό με υπερκόπωση εξελίχθηκε σε πνευμονία.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και ανέφερε πως είναι καλύτερα, αλλά θα νοσηλευτεί για λίγες ακόμα ημέρες για τυπικούς λόγους.

«Βασικά ξεκίνησε από υπερκόπωση. Άρχισα να μην νιώθω καλά και ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν δεν ξεκουράζεσαι σε παίρνει το σώμα σου μόνο του και σε ξεκουράζει. Είμαι στο νοσοκομείο αρκετές μέρες και ήδη υπέφερα και πόσες που δεν ερχόμουν, δεν τα πάω καλά με φάρμακα με νοσοκομεία και αυτά. Το έβγαζα στο πόδι λίγο πολύ και κατέληξα σε πνευμονία που είναι κάτι αρκετά σοβαρό. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Στις επόμενες 4-5 μέρες πιστεύω θα πάρω εξιτήριο. Για τυπικούς λόγους θα καθίσω λίγο ακόμα.

Ξεκίνησε από υπερκόπωση. Γενικά δεν πέρασα και ό,τι καλύτερο τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ήμουν συνεχώς σε μία υπερένταση και στα διάφορα από αυτά που γνωρίζει ο κόσμος. Διάφορα… η Αρλέτα, είχε αρρωστήσει η Λώρα μετά το χαμό του πατέρα της. Η απώλεια του πατέρα και των τόσο κοντινών ανθρώπων στη ζωή μας είναι κάτι το οποίο δεν ξεπερνιέται ποτέ. Από εκεί και πέρα βρίσκει ο κόσμος το κουράγιο και το κάνει και η φύση και κατά κάποιο τρόπο η ζωή συνεχίζεται», ανέφερε η Σάννυ Μπαλτζή.

Send this to a friend