• Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου
  • 13:56

Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Το μήλο κάτω από τη μηλιά! Η κόρη της Δέσποινας Βανδή έγινε 15 και είναι μία κούκλα! (ΕΙΚΟΝΑ)

Μία πανέμορφη δεσποινίδα είναι πια η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, που πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 15 της χρόνια.

Μία πανέμορφη δεσποινίδα είναι πια η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, που πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 15 της χρόνια.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν έπρεπε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, για τις ανάγκες προώθησης του τραγουδιού «Γεια».

«Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό! Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός! Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό! Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο!

Θυμάμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου, να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία ,Ministry of Sound ,από χώρα σε χώρα -Ρωσία, Αμερική, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Σουηδία-κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι! Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρέλα μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν το χαιρόμουν!

Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της, να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της! Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα!

Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου…

Είχα γίνει μάνα! Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε!

Δεν το μετάνιωσα ποτέ!

Χθες το παιδί μου έγινε 15! Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι! Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!».

Send this to a friend