• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 23:50

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Γονιός είσαι όταν επιλέγεις…»: Το μήνυμα της Μαρίας Νεφέλης Γαζή 7 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της (ΕΙΚΟΝΑ)

Μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της Τιμόθεο δημοσίευσε η Μαρία Νεφέλη Γαζή και έστειλε το μήνυμά της για το τι εστί γονιός, την ώρα που τα δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού της, Άνθιμο Ανανιάδη.

«Μπορεί σήμερα να γιορτάζεις μόλις 7 εβδομάδες ζωής, κι όμως κατάφερες να μου μάθεις όσα δεν είχα μάθει σε αυτά τα σχεδόν 20 χρόνια της ζωής μου. Μου έμαθες πως Γονιός είναι αυτός που ζει για τα παιδιά του και όχι αυτός που απλά κάνει παιδιά. Γονιός είσαι όταν επιλέγεις κάθε μέρα να βάζεις την ευτυχία κάποιου άλλου πάνω από τη δική σου, να ξενυχτάς, να ανησυχείς, να δίνεις όλο σου τον εαυτό και ως αντάλλαγμα να λαμβάνεις το πρώτο του χαμόγελο…», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Νεφέλη Γαζή.

View this post on Instagram

🕊Happy 7 weeks of life my baby🌹🕊Μπορεί σήμερα να γιορταζεις μόλις 7 εβδομαδες ζωης ,κι όμως καταφερες να μου μαθεις οσα δεν ειχα μαθει σε αυτα τα σχεδον 20 χρόνια της ζωής μου .Μου έμαθες πως Γονιος ειναι αυτος που ζει για τα παιδια του και οχι αυτος που απλα κανει παιδια. Γονιος είσαι όταν επιλεγεις κάθε μέρα να βάζεις την ευτυχία κάποιου άλλου πάνω από τη δική σου, να ξενυχτάς, να ανησυχείς,να δίνεις όλο σου τον εαυτό και ως αντάλλαγμα να λαμβάνεις το πρώτο του χαμόγελο. Είναι η μονη στιγμή που καταλαβαίνεις τι σημαίνει ουσιαστική αγάπη . Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως οταν για τον κοσμο εισαι απλα ενας ανθρωπος , για το παιδι σου, εισαι ο όλος του ο κόσμος και οφείλεις να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος για να είναι και αυτό. Η στιγμή που βλέπεις ξεκάθαρα τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο, τι είναι ολόκληρο και τι μισό.Όταν είσαι γονιός πρέπει να σκέφτεσαι πάντα δύο φορές. Μια για τον εαυτό σου και μια για το παιδί σου. ~Μεγαλωνουμε μαζι , κάνουμε τα πάντα μαζί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκες και θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε, μαζί. Γιατί πολύ απλά ξέρω πως καμία επιτυχία ,δεν θα φερει την απολυτη ευτυχια που βιώνει ένας γονιός όταν λαμβάνει το χαμόγελο και την αγκαλιά του παιδιού του στο τέλος της ημέρας. Πανευτυχής που βιώνω κάτι τόσο μεγάλο . ~🕊 #7weeksold#mybabyboy#mybestfriend#myall

A post shared by Maria Nefeli Gazi (@maria.nefeli.gazi) on

Send this to a friend